Hon visar upp sig på Londons gator iklädd en mycket vacker indisk brudklänning och får starka reaktionerna från förbipasserande

av sofia

20 Februari 2024

Hon visar upp sig på Londons gator iklädd en mycket vacker indisk brudklänning och får starka reaktionerna från förbipasserande
Advertisement

Låt oss inse att det att stöta på en brud av en slump och att få chansen att beundra alla vackra detaljer i hennes klänning är något som fascinerar alla. Det är inte möjligt för en vacker långklänning med gnistrande detaljer, spets, släp, slöja och annat att gå obemärkt förbi, tvärtom. Det händer absolut inte varje dag att du möter en, speciellt inte när du till exempel är på väg till jobbet eller när du är upptagen med dina vardagliga uppgifter.

Men vi vet mycket väl att många saker kan hända varje dag och att en del av dessa gör oss mållösa på grund av sin storslagenhet och surrealism. Vad syftar vi på? Vi pratar om något som hände på Londons gator en dag som alla andra.

Advertisement

En kunglig uppenbarelse

En kunglig uppenbarelse

@shr9ddha/Instagram

Webben har vant oss vid att se scener av alla dess slag, men att stöta på något oväntat mitt framför dina ögon när du promenerar på gatan är en helt annan sak. Londonborna som fick nöjet att se en improviserad "parad" genom stadens gator vet detta mycket väl. Det var den indiska skådespelerskan Shraddha som bestämde sig för att överraska en hel stad med en mycket vacker klänning.

Hennes skönhet iklädd en underbar lehenga gjorde människor mållösa. Lehenga är en typisk indisk klänning som består av tre delar, inklusive en kjol och en topp, som används vid speciella tillfällen, inklusive bröllop. Det är den typiska klänningen som bärs av brudar och kvinnan bar ett rött exemplar med guldinlägg som förtrollade förbipasserande.

Människor är inte vana att se denna klädsel och imponerades av denna fantastiska syn och blev bokstavligen mållösa.

Advertisement

Människors reaktioner

Människors reaktioner

@shr9ddha/Instagram

I tunnelbanan, på gatan och på broarna visade Shraddha upp sin skönhet och elegans med den klänningen och de förvånade människorna på gatan stannade upp och tittade på henne med beundran. Videon lades ut på sociala medier och lyckades samla på sig ett enormt antal visningar och många kommentarer vilket inte är särskilt konstigt med tanke på att den unga kvinnan redan har över en miljon följare.

Många har kommenterat hennes elegans och mod i att gå ut klädd på det sättet för en enkel åktur eller promenad. Men trots detta rådde det ingen brist på kritik, och flera personer hävdade att hon gjorde allt detta bara för att dra till sig uppmärksamhet och stå i centrum den dagen.

Det är ju inte varje dag man får se något liknande

Oavsett om hon sökte efter uppmärksamhet eller något annat, så måste man ju erkänna att hon uppnådde den önskade effekten på förbipasserande personer, som nästan var tvungna att vända sig om och följa den fantastiskt vackra kvinnan med blicken.

Vem skulle trots allt förbli oberörd inför en liknande scen? Praktiskt taget ingen, eftersom man inte ser något sådant varje dag och speciellt inte om det inte rör sig om specifika ceremonier. Det var dessutom inte den klassiska vita brudklänningen vi är vana vid, och även detta bidrog utan tvekan till att överraska människorna som träffade henne och som också försökte föreviga ögonblicket genom att fota eller filma.

Advertisement