Hennes man gör plötsligt en tatuering: "Han hade aldrig pratat om det, men sedan fick jag reda på anledningen"

av sofia

11 Mars 2024

Hennes man gör plötsligt en tatuering: "Han hade aldrig pratat om det, men sedan fick jag reda på anledningen"
Advertisement

Att kunna lita på din partner är avgörande om ditt förhållande ska kunna vara med tiden. Detta går inte att förbise, men som varje aspekt av ett parförhållande måste man jobba för att hålla det vid liv och det är viktigt att du aldrig tar din partner för givet. Att ha förtroende för varandra innebär att veta att den andra personen inte kommer att bedra oss, att den aldrig någonsin kommer att ljuga för oss och att man tillsammans kommer att göra allt för att känslorna ska växa och bli starkare med tidens gång. Det är dock inte alltid så och detta vet vi mycket väl. Det finns händelser som förändrar allt och lämnar djupa spår i själen.

Kvinnan vi nu ska berätta om hade just en sådan upplevelse. Efter 19 års äktenskap tvingades hon hantera en plötslig förändring från sin mans sida, men låt oss förklara närmare vad det rör sig om.

Advertisement

Ett "konstigt" beslut

Ett "konstigt" beslut

Mez Love/Flickr - Not the actual photo

Historien delades på Reddit där den berörda personen berättade om en ovanlig gest som hennes man utförde som visade sig ha en dold betydelse av stor vikt.

"Min man skaffade plötsligt en tatuering, - berättar kvinnan - jag har inget emot det, men han hade aldrig pratat om det innan och när jag frågade honom varför svarade han helt enkelt att hans systers nya partner hade många tatueringar och att detta fick honom att vilja skaffa en. Han lät tatuera en lilja på bröstet och jag gillade den inte - fortsatte hon - men jag protesterade inte eftersom han får göra vad han vill med sin kropp."

Ändå var det något som inte stämde i versionen som mannen hade berättat, och först en tid senare kom sanningen fram. Bland annat efter det att han lade till en kvist av murgröna bredvid liljan. Varför hade han gjort det?

Advertisement

En förvirrande upptäckt...

En förvirrande upptäckt...

Angelica Reyn/Pexels - Not the actual photo

På en fest som hennes mans företag hade arrangerat insåg kvinnan plötsligt hur det låg till. "Jag hade slutat följa med honom till arbetsevenemang för länge sedan eftersom han brukade säga åt mig att inte följa med, men den kvällen lyckades jag övertyga honom och jag var där med honom - skrev författaren till inlägget - Under kvällen träffade jag en mycket nära kollega till honom. De arbetade tillsammans varje dag. Hon hette Lily."

Lily är inte bara en persons namn, utan även det engelska ordet för blomman lilja. Kvinnan hade en liten dotter som hette Ivy, återigen inte bara ett förnamn, utan även det engelska namnet på murgröna. Exakt de två sakerna som mannen hade tatuerat på bröstet under loppet av ett par år. Den verkliga anledningen till den plötsliga tatueringen hade plötsligt avslöjats: mannen hade ett annat förhållande och inte bara det, han hade även en dotter med den andra kvinnan.

"Han försökte på alla sätt få mig att tro att det var en slump - förklarar kvinnan - men sedan berättade han för mig att otroheten hade pågått i två år och att murgrönan som lagts till bredvid liljan var kopplad till födelsen av Ivy. Han vill inte skiljas, men jag kan inte förlåta honom."

Slutet på en relation

Ett hårt slag för denna kvinna som aldrig efter så många års äktenskap hade kunnat förvänta sig att behöva ta avsked av sin stora kärlek och på ett så chockerande sätt. Paret hade också en dotter som snart var i vuxen ålder, för vilken det verkligen inte hade varit lätt att acceptera situationen.

Webbanvändarna har visat stor solidaritet och förståelse för en förkrossad kvinna och hennes dotter och har delat liknande erfarenheter och beslut som de själva fattat för att må så bra som möjligt. Att upptäcka otrohet på det här sättet och ha vissheten om att ha blivit lurad så länge är inte alls kul. När känslorna tar slut måste du våga släppa taget, vara ärlig med din partner och avsluta relationen.

Otrohet är aldrig en bra lösning och att försöka dölja något som inte går att dölja när du väl blivit avslöjad gör oftast bara saken värre. Håller du med?

 

Advertisement