"Jag har varit med min partner i 13 år, men han hittar alltid nya sätt att överraska mig på"

av sofia

03 Mars 2024

"Jag har varit med min partner i 13 år, men han hittar alltid nya sätt att överraska mig på"
Advertisement

Vad är det som kan hända i en relation efter många års förhållande? Att vara tillsammans under en längre tid innebär för många att vänja sig vid att vara tillsammans, att utföra repetitiva handlingar med eller mot sin partner och ta relationen för given. I verkligheten är det just i långa relationer som du måste vara försiktig med vad du gör och kärlekshandlingar och uppmärksamhet mot den andre blir allt viktigare.

Rutin, vana och förutsägbara situationer kan om de upprepas över en längre tid också skada kärleken mellan två personer. Det blir då viktigt att hitta ett sätt att hålla lågan vid liv och alltid försöka överraska sin partner.

Advertisement

Hur håller man passionen vid liv?

Hur håller man passionen vid liv?

@candylover89/Instagram

Kärlek är en av de starkaste känslorna, men man måste arbeta för att hålla den vid liv speciellt efter många års relation. Den måste vårdas och får aldrig tas för given. Detta skulle kunna skada den. Men hur gör man för att överraska sin partner och göra henne eller honom mållös?

Det krävs inga sensationella gester och det finns inget behov av extremt dyra presenter. Ibland räcker det faktiskt bara med lite uppmärksamhet för att förnya löftet om evig kärlek. Den välkända influencern Angelica Torres, alias Candylover, vet detta mycket väl. Genom att lägga upp en video av överraskningen som hennes partner organiserade för henne, visade hon hur viktigt det är att överraska sin partner, även efter många års förhållande.

Advertisement

En noggrann förberedelse

En noggrann förberedelse

@candylover89/Instagram

I videon som publicerats på sociala medier kan man se mannen börja dekorera sovrummet med rosenblad, hjärtformade ballonger, blommor och choklad. Perfekt för att fira deras kärlek och för att överraska kvinnan i sitt liv.

En dämpad belysning hjälper till att skapa en romantisk stämning där mannen ger liv åt ett hjärta med röda rosenblad på sängen och ramar in det med minst lika många rosenblad utspridda över hela ytan. Han smyckar sedan sängramen med hjärtformade och runda rosa ballonger, lägger slutligen dit en bukett med blommor, en kudde med röda rosor och en ask med den välkända puertoricanska influencerns favoritchoklad på sovrumsmöblerna.

Kort sagt, många små detaljer som förvandlar rummet i  väntan på att hans flickvän ska komma in och bli alldeles mållös. Vilket händer bara några ögonblick senare.

"Efter 13 år lyckas han fortfarande få mig att känna mig speciell"

Förvånad, förtjust och förälskad filmar Candylover allt som hennes bättre hälft har gjort för att återigen visa sin kärlek för henne. "Efter 13 år hittar han fortfarande sätt att få mig att känna mig speciell" - lyder bildtexten som åtföljer inlägget. Och detta är just det fina med ett förhållande där känslorna är sanna, rena och djupa.

Många år tillsammans, efter att ha lärt känna varandra grundligt och fått veta allt om varandra, är kärleken fortfarande stark och lusten att överraska den andra ännu större. Detta är hemligheten bakom en stark relation, tillsammans med respekt för din partner, som inte kan och aldrig får saknas. Tänk också på att dessa gester inte bara är något man bör göra på Alla hjärtans dag, utan under hela året.

Att överraska din partner är något du alltid bör göra och därför inte bara på ett visst speciellt datum. Vad gör du till exempel för att hålla ditt förhållande vid liv?

Advertisement