En av de kvinnor med flest tatueringar i världen delar bilder på hur hon såg ut 10 år tidigare

av sofia

11 Januari 2024

En av de kvinnor med flest tatueringar i världen delar bilder på hur hon såg ut 10 år tidigare
Advertisement

Tatueringar är en riktig konstform som med åren har blivit allt mer populära bland människor i alla åldrar. Den här trenden är inte bara något som rör ungdomar utan har blivit väldigt populär även bland äldre människor, men varför? Det finns så många anledningar till att man bestämmer sig för att skaffa en tatuering. Kanske är det till minne av en person eller ett speciellt ögonblick i ditt liv, eller så vill du avbilda din favoritplats på din kropp, eller representera det känslomässiga bandet med din partner, eller till och med hylla din favoritartist som kanske är någon musiker, skådespelare eller liknande.

Det vanligaste är att göra en eller flera tatueringar på olika ställen på kroppen, så att man ska kunna se de vackra konstrasterna mellan mörka och ljusa nyanser, men också för sina starka färger. Det finns de som dock bestämmer sig för att inte en enda bit av huden längre ska synas, utan att varje centimeter ska täckas av vackra bilder eller bokstäver.

Ett konstverk som hon arbetat på i 10 år

Ett konstverk som hon arbetat på i 10 år

@tattoo_butterfly_flower/Instagram

Bland de som tänker så och som har bestämt sig för att göra ett radikalt val angående sitt utseende finner vi Kerstin Tristan. En 57-årig kvinna som redan 2013 bestämde sig för att börja skapa konstverk på sin kropp. Hon bestämde sig för att hennes hud skulle ha varit helt täckt av tatueringar och ingen bar hud skulle ha varit synlig längre, förutom hennes ansikte.

Genom att dela varje uppdatering av detta konstverk på webben beslutade kvinnan, på 10-årsdagen av sin första tatuering, att även lägga upp några bilder på Instagram av hur hon tidigare såg ut och, vi måste faktiskt erkänna att även om hon fortfarande är vacker har hon genomgått en enorm förändring.

Advertisement

En radikal förändring

En radikal förändring

@tattoo_butterfly_flower/Instagram

Således har Kerstin, från att vara en enkel kvinna med ett "normalt" utseende som många andra, förvandlats till en excentrisk person som absolut inte går obemärkt förbi varken på gatan eller på nätet. Många tatueringar av fjärilar, ansikten, blommor, halsband och mycket mer har täckt hennes vita hud, vilket gör den till en levande målarduk.

Tatueringar är trots allt inget annat än små konstverk. Det enda som är annorlunda är platsen som de skapas på. Tatuerare är verkligen riktiga konstnärer som på ett skickligt sätt kan förändra en persons utseende totalt.

 

Före och efter bilder

Före och efter bilder

@tattoo_butterfly_flower/Instagram

Det är en enorm skillnad mellan Kerstin 2013 och 2023. Men vilken av de två versionerna har visat sig vara mest framgångsrik på internet?

För hennes publik är det inte så stor skillnad. Både före och efter visar hon sig vara en spektakulär, förförisk och intressant kvinna. Hon har förändrats mycket, användarna kan inte förneka detta, men de har inte valt mellan före och efter utan lyckas uppskatta båda och berömmer kvinnan för hennes beslutsamhet och att hon vågat, trots att hon inte precis är ung, välja en liknande väg.

"Du är helt enkelt underbar" - kommenterade en person.

 

Hur mycket pengar har hon spenderat för att se ut så här?

Hur mycket pengar har hon spenderat för att se ut så här?

@tattoo_butterfly_flower/Instagram

Bortsett från skönheten har Kerstin inte bara investerat mycket tid för att ha en sådan kropp, utan också mycket pengar. Den totala kostnaden för att kunna tatuera hela sin kropp och förändra sitt utseende landade på 25 000 pund. En ganska rejäl summa som, när man tittar på hennes bilder, verkar ha gjort henne mer lycklig än hon var innan.

Vilken version av Kerstin gillar du bäst: före eller efter?

Advertisement