En av gästerna på ett bröllop får kritik på grund av sin klädsel: "Hon ville bara ha uppmärksamhet"

av sofia

01 Februari 2024

En av gästerna på ett bröllop får kritik på grund av sin klädsel: "Hon ville bara ha uppmärksamhet"
Advertisement

Varje tillfälle har sina "regler" när det gäller vett och etikett och inte bara när det gäller beteendet hos de närvarande, utan också kläderna som de väljer att ha på sig. Beroende på vilket event du deltar vid är det viktigt att försöka förstå hur man bör se ut och vilken typ av outfit man bör ha på sig.

Skulle du till exempel någonsin kunna tänka dig att välja en helt vit outfit för att gå på ett bröllop? Om inte dagens huvudpersoner ger en sådan indikation är svaret garanterat nej eftersom du annars riskerar att överskugga bruden, eller i alla fall framstå som olämpligt klädd. Tydligen är det dock inte alla som resonerar så och det finns många människor som gör precis tvärtom.

Advertisement

En klänning som var för lik brudklänningen?

En klänning som var för lik brudklänningen?

@fortunekiller/Reddit

Vissa bilder som har dykt upp på webben har väckt diskussion om just detta, och hur olämpligt vissa människor klär sig. Bilderna rör en gäst som, utan att ägna alltför mycket uppmärksamhet åt bruden och etiketten, bestämde sig för att bära en lång vit klänning, täckt av paljetter och med en hög slits på benet.

En användare på Reddit delade kvinnans något tveksamma val och beskrev händelsen med denna fras: "Jag såg en bekant till mig på ett bröllop, jag är fortfarande chockad över vad hon hade på sig." Kvinnans klädval gick definitivt inte obemärkt förbi, på gott och ont. Men det som gjorde författaren till inlägget ännu mer förvånad var inte att se vad hon hade på sig, utan vad hon hade tänkt ha på sig innan.

Advertisement

Ett minst sagt olämpligt val

Ett minst sagt olämpligt val

@fortunekiller/Reddit

Det tredje fotot visar faktiskt denna bekant insvept i en lång ljus klänning med en mjuk chiffongkjol. I princip en bröllopsklänning. Som tur var hade hon, som den här gästen påpekade, inte några matchande skor till den klänningen, annars hade hon på alla sätt sett ut som en andra brud – eller antibrud, om man så vill.

I vilket fall som helst var även det andra alternativet, det som kvinnan faktisk bar, ett mycket olämpligt val och fick många negativa kommentarer från människor på nätet.

Användarnas reaktioner

Användarnas reaktioner

@fortunekiller/Reddit

Författaren till inlägget delade också ett foto på dagens två huvudpersoner där en underbar brud i en vacker prinsessklänning stod ut som, trots försöket, aldrig någonsin skulle ha kunnat komma i skymundan. Faktum är att många användare underströk hur vacker den var och hävdade att gästen i den vita klänningen inte bara hade gjort ett smaklöst val, utan klassade det även som ett misslyckat försök till att locka till sig lite uppmärksamhet.

"Hon kunde inte på något sätt ha kunnat överglänsa bruden, men vilket sorgligt försök till att få uppmärksamhet" – läser vi i flera kommentarer. Medan andra tog tillfället i akt att lansera kreativa lösninga på liknande situationer. "Jag skulle så gärna gå på främlingars bröllop bara för att kunna ta mikrofonen och dela ut priset för den sämsta klänningen", kommenterade en person, medan en annan sa att den bara väntade på att se någon i en vit klänning så att de kunde spilla ut ett glas rödvin på den.

Med andra ord är det få som accepterar tanken på att någon kan bestämma sig för att dyka upp på det här sättet på någon annans bröllopsdag. Det finns ju självklart inget förbud, men varför riskera ett ge ett dåligt intryck med alla alternativ som dagens mode erbjuder? Vad säger du?

Advertisement