21 år gammal lyckas hon tjäna mer än 9 000 euro i månaden på att utföra ett arbete som alla andra vägrar göra

av sofia

13 Januari 2024

21 år gammal lyckas hon tjäna mer än 9 000 euro i månaden på att utföra ett arbete som alla andra vägrar göra
Advertisement

Varje jobb kan bli det rätta om du gör det med passion och engagemang och att känna sig nöjd och tillfredsställd efter en arbetsdag är ett tecken på att du har hittat något som passar dig. Det går dock inte alltid att förena sina passioner med det jobb man utför och i dessa fall kan det vara till hjälp att åtminstone känna sig belönad ekonomiskt.

Huvudpersonen i den här historien lyckades göra det bästa av båda de punkterna som vi just tog upp tack vare ett jobb som väldigt få är villiga att göra. Hon har roligt samtidigt som hon tjänar svindlande summor pengar.

Ett lite ovanligt jobb

Ett lite ovanligt jobb

@carecleaningagency/Instagram

Hennes namn är Charlotte Bosanquet och hon är en ung universitetsstudent från Sydney som studerade sociala och straffrättsliga frågor. 21-åringen hade bestämt sig för att börja utföra ströjobb för att skaffa en extra inkomst, så hon började städa lite här och var.

Som städerska gjorde hon en intressant upptäckt då hon fick reda på att det även fanns en lite annorlunda sida av städning jämfört med de mer klassiska hushållssysslorna. Hon hade upptäckt att det fanns en stor efterfrågan på folk som var villiga att storstäda hus som var i "kritiska förhållanden" och att det dessutom var bra betalt. Vad exakt menas med detta?

Vi pratar om de hus där smutsen inte har några gränser och där det framför allt finns en osannolik ansamling av föremål på grund av att det bor en tvångsmässig samlare i det huset. I dessa hus är det mycket vanligt att hitta hela berg och högar av prylar av alla dess slag med allt från högar med böcker och tidningar till begagnade kläder, prydnadssaker, skräp och mycket annat.

Tjejen hade därför upptäckt en extremt produktiv sektor där hon kunde tjäna 350 euro eller mer på en enda dag!

 

Advertisement

Charlotte Bosanquets berättelse

Charlotte Bosanquets berättelse

@carecleaningagency/Instagram

Dessutom tyckte hon att det var kul och att det gav henne en enorm tillfredställelse att tackla en ny utmaning varje gång för varje nytt hus hon städade. På kort tid hade hennes deltidsjobb förvandlats till ett riktigt företag med 9 anställda! Charlotte grundade sedan Care Cleaning Services, ett företag som specialiserat sig på de svåraste städjobben som fanns.

Hon arbetar 5 timmar i veckan, från måndag till fredag, tjänar mer än 9000 euro i månaden och det bästa är att själva arbetet inte kräver några speciella förutsättningar. Det endaär att du kanske måste ha "stark mage" eftersom du aldrig vet vilken typ av skräp du kommer att stöta på.

Tjejen förklarade att hon hade stött på alla möjliga konstigheter med allt från livlösa fåglar till mynt av ett mycket högt värde. För det mesta får hon ta itu med hus vars rum bokstavligen svämmar över av saker, vi pratar om berg av skräp hela vägen upp till taket! Naturligtvis använder Charlotte och hennes team alltid lämplig utrustning för att skydda sin hälsa.

Många har kritiserat den unga kvinnan och bedömt hennes tjänster som "för dyra": "Var inte rädd för att sätta ett pris på ditt arbete baserat på vad du tycker att du förtjänar", svarade 21-åringen. Hon specificerade också att hon hjälper de mest problematiska fallen genom att ge dem en annan tjänst nästan gratis: "Jag gillar att hjälpa människor och visa dem att de har möjlighet att övervinna sina svårigheter", tillade den unga kvinnan. Vad tycker du om det här?

 

Advertisement