Det här paret delar sina hårda regler att följa efter bröllopet och får stark kritik

av sofia

03 December 2023

Det här paret delar sina hårda regler att följa efter bröllopet och får stark kritik
Advertisement

Äktenskapet är inte bara ett sätt att besegla kärlek, att öppet visa sina känslor för omvärlden och knyta an till sin partner på ett officiellt sätt. Att gifta sig innebär också att visa att du vill vara tillsammans med den andra personen för att du litar på den, vad den gör och vad den säger. Det bör inte råda några tvivel i denna mening, men det finns människor som väljer att ha strikta regler att följa så att deras äktenskap alltid går smidigt och inga problem uppstår.

Detta är vad det här unga paret gjorde som vi nu vill presentera för er. Två ungdomar som efter sin examen bestämde sig för att gifta sig och dela sitt gifta liv på webben.

Ett mycket ungt par

Ett mycket ungt par

@jadenmcgrew/Instagram

Jaden och Andy är två ungdomar från Texas som hade varit tillsammans i tre år innan de bestämde sig för att gifta sig direkt efter examen. En väg som många par följer och som inte är något annat än ett sätt att visa hur starka deras ömsesidiga känslor är. Paret valde sedan att dela många av stunderna tillsammans på webben, inklusive reglerna som de ålade varandra för att få deras förhållande att fungera och som de följer strikt och utan undantag.

Tvärtemot vad de kanske trodde fick de inte förståelse för detta utan fick en hel del kritik och negativa kommentarer från människor som inte bara anser att sådana regler är absurda, utan också ganska obehagliga och inte alls hälsosamma. Men låt oss se vad det rör sig om och varför de orsakade sådan uppståndelse.

Advertisement

De tre reglerna som fick människor att reagera

De tre reglerna som fick människor att reagera

@jadenmcgrew/Instagram

Det nygifta paret har fått många att rynka på näsan framför allt för tre regler som ingen av dem får bryta.

  • Dela alltid din plats via en telefonapp 24/7.
  • Ha inga hemligheter för varandra och dela lösenord för alla konton så att den andra kan kontrollera.
  • Gå aldrig ut ensam med människor av det motsatta könet, för att inte falla i frestelse.

Reglerna gäller för dem båda, utan undantag och det verkar vara det som Jaden och Andy är överens om mest av allt. De är båda mycket nöjda med sin relation och hur de hanterar det, utan rädsla för att den andra på något sätt kan göra "misstag". De skulle trots allt inte ens kunna med tanke på den ständiga övervakningen och den absoluta bristen på integritet.

För eller emot deras val?

För eller emot deras val?

@jadenmcgrew/Instagram

Som vi sa var de flesta användarna helt emot beslutet, eftersom de ansåg det vara överdrivet, onödigt och meningslöst. "Det är det maximala uttrycket för bristen på tillit till andra" - sa en person. Och att faktiskt känna behovet av att kontrollera varje minsta rörelse bevisar verkligen inte motsatsen. 

Faktum är att det finns de som har sagt att de står på deras sida och påstår sig göra detsamma, och hur fördelaktigt ett sådant val kan vara för relationen. Enligt Jaden och Andys anhängare skulle de regler de har bestämt sig för att tillämpa vara ett sätt att slippa otryggheten, öka tilliten till varandra och stärka känslorna dag efter dag. Men är detta verkligen syftet med dessa regler?

Vad tror du? Skulle du någonsin kunna följa ett så strukturerat "program" och inte ens ha en enda privat stund?

Advertisement