Han får reda på att hans fru är otrogen för andra gången och bestämmer sig för att hämnas

av sofia

25 November 2023

Han får reda på att hans fru är otrogen för andra gången och bestämmer sig för att hämnas
Advertisement

Två människor träffas, lär känna varandra, blir kära och bestämmer sig för att inleda ett förhållande, detta är normalt och vardagligt. Trots den starka initiala känslan kan denna dock blekna med tiden och av många anledningar. Att avsluta ett romantiskt förhållande är aldrig enkelt, tvärtom är det något av det jobbigaste som kan hända, speciellt om anledningen till att det tar slut är otrohet.

Historien vi ska berätta för dig handlar om detta och hur en man reagerade på sin frus otrohet.

Advertisement

Vad var det som hände egentligen?

Vad var det som hände egentligen?

Rawpixel Ltd/Flickr - Not the actual photo

Den berörda personen berättade om sin situation i ett inlägg på Reddit. Mannen förklarade hur han på ett mycket originellt sätt hanterade sin frus upprepade otrohet.

"Jag börjar med att säga en sak för att göra saken tydligare - skriver författaren till inlägget - jag upptäckte att min fru var otrogen mot mig med en kollega, detta innan den globala pandemin, vilket var anledningen till att vi hade möjligheten att prata eftersom vi tvingades stanna hemma. Diskussionen och förtydligandena ledde till att vi lyckades finna lite ro och situationen löste sig. Hon avslutade förhållandet med sin älskare och vi återgick till vårt normala liv".

Efter kvinnans otrohet höll paret trots allt ihop och försökte gå vidare så gott det gick. Det positiva var att de fortfarande var tillsammans, men det fanns ett litet ärr som var redo att öppnas igen, om något skulle hända. Tyvärr dröjde det inte länge förrän detta skedde.

Advertisement

Den chockerande upptäckten...

Den chockerande upptäckten...

Pexels - Not the actual photo

På semestern tillsammans hade mannen och frun tillbringat några underbara dagar på förtrollande platser, men när det var dags att åka hem igen gick något snett. "Jag använde min frus telefon ett par ögonblick eftersom jag behövde hennes papper för flyget - skriver mannen - och det var där som jag av en slump insåg att hon aldrig hade slutat skriva till sin älskare. De hade sms:at varandra hela tiden under vår resa och jag förstod direkt att något hade förstörts för alltid den här gången."

Den andra otroheten förstörde förhållandet ännu mer och om den första redan hade gjort skada så gick det här inte att övervinna. Han lyckades dock hålla sig lugn och konfronterade inte kvinnan och nämnde inget för henne. Tvärtom, han utförde en avgjort subtil hämnd, och lyckades sätta sin fru i en mycket knepig situation.

En diskret hämnd

En diskret hämnd

Pexels

"Jag raderade meddelandena och blockerade älskarens kontakt, men jag sa ingenting till henne. Jag förblev lugn resten av dagen och under hela flygresan hem - skrev författaren till inlägget - Väl tillbaka lät jag allt vara som det var i tre dagar till. Jag visste att hon var obekväm, att hon darrade vid tanken på att något var på väg att hända, men hon berättade ingenting för mig, för det skulle ha inneburit att erkänna och hon kunde inte riskera det."

Efter den resan och de tre dagarna hemma, de sista av deras förhållande, packade mannen sina väskor och lämnade kvinnan för alltid. Han skulle inte längre dela något med en person som hade fått honom att lida så mycket och som för andra gången hade varit otrogen mot mannen som hon sade sig älska. Förtroendet för henne var nu äventyrat och ingenting kunde få saker att bli som förr igen.

Hur skulle du ha reagerat?

Stolt och nöjd över sin reaktion fick den här maken komplimanger från användare som läst om hans historia. Få skulle kanske ha reagerat på en andra otrohet på samma sätt, men visst tog han revansch genom att sätta sin nu före detta fru i en jobbig situation genom att i lugn och ro hantera en av sitt livs kanske mest smärtsamma situationer. Trots allt lyckades han på något sätt ta sig ur denna svåra situation, blicka framåt och fokusera på sin framtid så gott som möjligt.

Tycker du att han gjorde rätt i att behålla lugnet när han upptäckte den andra otroheten eller borde han ha pratat med sin fru direkt och konfronterat henne?

Advertisement