De vinner ett hus för 25 miljoner, men avslöjar att deras liv har förvandlats till en mardröm

av sofia

11 November 2023

De vinner ett hus för 25 miljoner, men avslöjar att deras liv har förvandlats till en mardröm
Advertisement

Man vet aldrig när lyckan vänder, förutsatt att man tror på sådana saker. Det är i vilket fall obestridligt att man när en mycket, mycket, osannolik händelse inträffar, som går emot alla förväntningar, känner sig uppfylld och tillfredsställd.

När pengar och lyxvaror är inblandade kan du uppleva en riktig vändpunkt i ditt liv, precis som det blev för paret som är huvudpersoner i den här historien. De vann en egendom av orimligt värde men de hävdar att deras existens har förändrats till det sämre.

Familjen Griffins otroliga vinst

Familjen Griffins otroliga vinst

@lmctplus/Instagram Screenshot

Kevin och Andrea Griffin, ett australiensiskt par, deltog och vann som pris i ett lotteri ett hus värt 4,2 miljoner australiensiska dollar (cirka 25 miljoner kronor) som erbjöds av Adrian Portelli, grundaren av LMCT+: en mycket speciell klubb för bilentusiaster.

Faktum är att det är möjligt att registrera sig på plattformen genom att betala en periodisk prenumeration eller en enkelbiljett för att delta i dragningarna som är reserverade endast för medlemmar. Priset för den lyckliga vinnare kan sträcka sig från en lyxbil till ett hus värt miljoner dollar. Hans egendom har tillgångar vars värde uppskattas till över 10 miljarder kronor.

Familjen Griffin var därför mer än entusiastiska över att ha vunnit ett av de många hus som köpts på auktion av mannen som sedan erbjöds till klubbens medlemmar. Nycklarna till huset, som ligger i Melburne, levererades hem till dem, men paret blev dock djupt besvikna och anklagar nu herr Portelli för att ha behandlat dem orättvist.

Advertisement

Dispyten med miljonären

Dispyten med miljonären

@lmctplus/Instagram

Faktum är att de förklarar att de känner sig besvikna över att huset inte var möblerat som det hade annonserats i presentationsvideon: "Det saknas dyra möbler, märkesapparater, en lyxig gräsklippare, ett löpband och mycket mer".

Föremål värda nästan 600 000 kronor verkar saknas och för dem är detta oacceptabelt: "Vi trodde att vi hade rätt till allt de hade visat oss under reklamfilmen och istället såg vi Mr Portelli ta bort en massa saker direkt från övervakningskamerorna i huset" , tillade paret.

Så de bestämde sig för att göra en lista över allt som saknades och bad om att få ersättning av den rike mannen som också blev chockad och kommenterade: "De är otacksamma, det jag tog bort från huset var inte specificerat i villkoren för lotteriet".

Till slut förklarade Adrian offentligt att han kommer att donera samma belopp som Griffins begärt för att hjälpa hemlösa i Australien: "Jag är säker på att många hemlösa skulle göra vad som helst för ett hus, än mindre ett värt 2 och en halv miljoner, de människorna förtjänar dessa pengar mycket mer." Vad tycker du om den här historien?

Advertisement