Den här tjejen blev besviken på första dejten då killen tar henne till en snabbmatsrestaurang

av sofia

03 November 2023

Den här tjejen blev besviken på första dejten då killen tar henne till en snabbmatsrestaurang
Advertisement

Att träffa nya människor, umgås och skapa nya relationer är alltid kul. Om du sedan känner en viss samhörighet med en av dessa är det ännu bättre. Det hela skulle kunna utvecklas till något djupare och till och med förvandlas till en kärleksrelation.

Det är därför många människor också förlitar sig på dejtingappar i ett försök att hitta en partner. Ibland blir förväntningarna du har verkliga och andra gånger faller de sönder. Det krävs inte mycket, särskilt när man inte har dejtat särskilt länge, för att ge fel uppfattning och förstöra eventuella möjligheter till en framtid tillsammans. Precis som tjejen som är huvudperson i den här historien upplevde, låt oss kika på vad som hände henne.

Advertisement

En dejt som inte blev som hon hade tänkt sig

En dejt som inte blev som hon hade tänkt sig

vanessaapayne/Instagram

Den kanadensiska kvinnan i fråga är en influencer som bestämde sig för att dela med sig av sin mycket speciella erfarenhet. Det handlar om en dejt hon hade med en kille som hon var väldigt intresserad av: "Allt stämde mellan oss, jag hade träffat den här killen på en dejtingapp och jag var entusiastisk över honom, så när han bjöd ut mig på middag tackade jag mer än villigt ja" berättar Vanessa.

Så killen skickade henne adressen till platsen dit de skulle gå för deras första dejt, bara en adress och inte namnet på någon restaurang. Hon förklarar att hon inte ens hade tänkt så mycket på det eftersom hon var så entusiastisk över att gå ut med honom.

Men när hon kom till mötesplatsen blev hon väldigt besviken när hon insåg att hon hade en dejt på McDonald's.

Advertisement

Hennes råd till alla singlar

Hennes råd till alla singlar

bobbsled/Flickr - CC BY-SA 2.0

"Mina singelvänner, var väldigt försiktiga för ni vet inte vilken typ av människor ni kan träffa där ute!", började Vanessa sin videoinspelning som hon senare la upp på nätet.

Hon avslöjade inga detaljer om hur hennes dejt hade gått, men - trots att hon inte alls var nöjd - stannade hon kvar på den där snabbmatsrestaurangen och tillbringade resten av kvällen med killen: "Jag fick i alla fall en gratis Coca-Cola utan socker", sa hon ironiskt till sina följare. Hon bestämde sig dock för att inte träffa den personen igen.

Därför är den första fasen av bekantskapen mellan två personer särskilt känslig och ett felsteg kan förstöra alla planer på att bygga en relation, särskilt om det rör sig om kärlek. Många användare kommenterade hennes inlägg: "Kom igen, åtminstone på första dejten borde han ha tänkt på något mer speciellt", skrev en, "Historier som dessa är anledningen till att jag inte registrerar mig på dejtingsajter", skrev en annan. 

Hur tycker du att den perfekta dejten ska se ut?

Advertisement