Denna 45-åriga mamma ser likadan ut som sin dotter: "De tror alltid att vi är systrar när vi går ut på dubbeldejt"

av sofia

26 Oktober 2023

Denna 45-åriga mamma ser likadan ut som sin dotter: "De tror alltid att vi är systrar när vi går ut på dubbeldejt"
Advertisement

Att hålla sig ung, eller åtminstone se yngre ut än vad man är, är drömmen för många. Både kvinnor och män bryr sig mer och mer om sitt utseende och det är inte ovanligt att man hör om knep för "evig ungdom", mirakulösa dieter, unika skönhetsprodukter och så vidare.

Så när någon gissar på att du är några år yngre än det som står på id-kortet så är det sällan man tar illa upp. Det måste vara ännu mer speciellt när du misstas för någon i dina barns ålder! Detta är vad som praktiskt taget alltid händer en kvinnan vi nu ska berätta om. Det här är hennes otroliga historia.

Advertisement

Kan det vara ett problem att se för ung ut?

Joleen Diaz är en 45-årig mamma och hennes dotter, Meilani Parks, är en ung flicka i 22-årsåldern. Hittills inget konstigt om det inte vore för Joleens utseende då hon är kopian av sin dotter och inte i den meningen att de två ser väldigt lika ut, utan snarare för att de ser ut som två personer i samma ålder!

När man ser dem bredvid varandra är det lätt att missta dem för systrar, till och med tvillingar. Allt detta har dock negativa konsekvenser. Visst verkar Joleen känna till receptet för odödlighetens elixir, men i vardagen är hon en lärare och att se för ung ut kan få henne att verka mer oerfaren och mindre pålitlig till exempel, men det är bara början på hennes problem.

Faktum är att hon är väldigt populär på sociala medier, men ganska ofta tar de bort hennes konto på grund av de många anmälningar hon får eftersom folk inte tror att hon bara kan vara 45 år gammal och därför rapporterar de kontinuerligt hennes profil. Den "evigt unga" kvinnan blir mycket ofta kontaktad av unga killar snarare än av män i samma ålder som hon själv. "Jag går inte ut med män som är hälften så gamla som jag, jag lämnar dem till min dotter, jag letar efter ett förhållande av en viss typ med en person som är självsäker och väldigt mentalt mogen", förklarade Joleen. Och i detta avseende bör man tillägga att hon är van att organisera dubbeldejter tillsammans med sin dotter.

Advertisement

Mamma och dotter går ofta på dubbeldejt

Du läste rätt, mamma och dotter går ut tillsammans under många av sina dejter: "Vi utbyter åsikter och idéer om de människor vi umgås med och dejtar, jag är väldigt glad att min dotter öppnar sig så mycket för mig. Vårt förhållandet liknar det mellan två systrar", förklarar 45-åringen.

"Vi brukar anordna dubbeldejter där vi går på bio, till stranden eller till bowlinghallen. Vi är båda på dejtingappar och letar efter rätt person genom att stötta varandra", tillade kvinnan.

Joleen har varit singel i mer än 10 år och separerat från sin man på ett "fredligt" sätt: de två hyser inte agg mot varandra och respekterar varandra. Nu har denna mamma med sin vältränade kropp mer än 645 000 följare och har faktiskt blivit en väldigt följd influencer för sitt minst sagt avundsvärda utseende, men vilken är hennes hemlighet?

Hemligheten bakom deras eviga skönhet

Hon definierar sig själv som en lättsam kvinna och även om hon idrottar med moderiktiga kläder, publicerar videor av glamorösa kvällar, föredrar hon en enkel livsstil. Hon dricker väldigt sällan alkohol, följer en hälsosam och balanserad kost, tränar hårt och påstår sig sova mycket.

Dessa vanor har faktiskt lönat sig med tanke på hur ofta hon misstas för en 20-åring. Detta stör inte ens hennes dotter som är stolt över sin mamma!

De två kvinnorna har verkligen utvecklat ett unikt och oupplösligt band, vilket gör människor mållösa. Vad tycker du om deras otroliga historia?

Advertisement