Vid 18-års ålder lyckas hon tjäna mer än 300 000 i månaden trots att hon blivit mobbad som liten

av sofia

06 Oktober 2023

Vid 18-års ålder lyckas hon tjäna mer än 300 000 i månaden trots att hon blivit mobbad som liten
Advertisement

Många av oss har något jobbigt minne från skoltiden. Vi vet hur viktig en utbildning är, men kanske förstår vi detta bättre i högre ålder än när vi "tvingas" gå i skolan som unga. Regler och institutioner kanske inte passar alla, särskilt inte de mer fritänkande barnen med mycket energi.

Men de som har det svårast är de som utsattes för mobbning av sina skolkamrater under sin tonårstid, precis som April. Låt oss kika på hennes otroliga berättelse tillsammans.

Advertisement

En uppväxt full av lidande och mobbing

"Du är konstig, du är ful, du är tjock", brukade pojkar säga till henne utan att bry sig om hennes känslor. April Opal var bara lite mer än ett barn när hon behandlades på det brutala sättet ofta på vägen till skolan. Vad hon hade gjort fel? Att vara överviktig och bära glasögon. Inget ovanligt, men flickan blev ständigt utpekad och inom henne växte en obeskrivlig smärta och sorg.

"Jag var alltid andrahandsvalet, ingen vände sig någonsin till mig om de hade ett annat alternativ. De gillade mig inte", säger den unga tjejen från Middlesbrough, England.

När hon växte upp förändrades dock hennes utseende, hennes kropp växte, hennes former blev mer feminina och den retade lilla flickan förvandlades till en kvinna. En vacker kvinna, en typ av stereotyp skönhet som motsvarar dagens kvinnlighetsideal och pojkarna hade nu börjat lägga märke till henne och uppskatta hennes nya utseende. Det var dags för henne att ta revansch.

Advertisement

En oväntad bekännelse

Som 18-åring hade hon gått ner i vikt, börjat sminka sig annorlunda – mer accentuerat och märkbart – och nu var det många blickar som riktades mot henne. En förändring som var så drastisk att hon till och med kände sig obekväm: "Jag har blivit sårad så många gånger tidigare att jag tror ofta att det hela kan vara en dröm som jag kommer att vakna ur, ibland känner jag mig fortfarande som den fula, obekväma lilla flickan som blev retad", erkänner April.

Men nu är hennes liv väldigt annorlunda än för några år sedan. Hon har blivit en modell som sysslar med digitalt innehåll och hennes bilder tillåter henne att tjäna upp till 300 000 euro i månaden! Hennes plan var att fortsätta sina studier efter gymnasiet, men hon insåg snabbt att hon kunde leva ett liv i lyx tack vare sitt utseende.

Ironiskt nog har det hon blivit så kritiserad för nu gjort henne berömd, självständig och fri att resa jorden runt. Vem vet vad hennes gamla klasskamrater skulle säga om henne om de såg henne nu, men en sak är säker och det är att April har besegrat sina rädslor, sin osäkerhet och kan nu njuta av det liv hon förtjänar.

Advertisement