En kvinna berättar den otroliga berättelsen om sin stora familj: "Jag är 34 år gammal och har 12 barn"

av sofia

20 Augusti 2023

En kvinna berättar den otroliga berättelsen om sin stora familj: "Jag är 34 år gammal och har 12 barn"
Advertisement

När man pratar om familj har alla sin egen idealbild i åtanke: en stuga på landet eller vid havet eller till och med på fjället, din "älskling" bredvid dig och kanske ett eller två barn. Det finns också de som föredrar att inte skaffa barn alls och fortfarande anser sig vara en familj bestående av dem själva plus den person som de har valt att dela sitt liv med. Men, även bland dem som väljer att bli föräldrar är det väldigt få som har ett dussintal barn.

Du läste rätt: 12 är siffran som huvudpersonen i den här historien, Britni, har skaffat sedan hon började föda barn vid 16 års ålder. Låt oss tillsammans ta reda på mer om hennes spännande historia.

via Today

Advertisement

¡Una mujer de 33 años tiene 12 hijos y ha estado embarazada por casi 17 años en total! 😱

Pubblicato da Al Estilo Pelusa su Venerdì 17 giugno 2022

Britni Church är nu 34 år gammal och lyckligt gift med partnern Chris. Men att bli förälder var något som började långt innan hon träffade honom.

Uppvuxen i en starkt kristen familj förbjöds flickan alla slags romantiska möten med det andra könet. Men familjens förväntningar och hårda restriktioner fck motsatt effekt när Britni träffade en kille från sin skola när hon fortfarande var gymnasieelev.

Vid bara 16 års ålder och en dag hade den mycket unga tjejen gift sig med just den där fyra år äldre pojken. Från det förhållandet hade hennes första 5 barn kommit till världen. Men förhållandet mellan de två var stormigt på grund av ett ganska allvarligt beteende från mannens sida...

Advertisement

Även om Britni försökte hålla ihop familjen även i de svåraste stunderna för hennes 5 barns bästa, tvingades hon till slut skilja sig för att återgå till ett lyckligt liv. Kvinnan fick sedan ytterligare ett barn från en "otillåten relation", men det dröjde inte länge förrän hon fann lyckan. Hon mötte Chris som var redo att ge henne all den kärlek hon behövde.

Faktum är att hennes nya partner accepterade alla tidigare barn som kvinnan fått och inom en kort tid gifte sig paret! Ytterligare 6 barn föddes, däribland trillingar. Britni sa att hon är nöjd så här och vill inte ha fler barn, men hon ångrar inte några av sina tidigare graviditeter. Hennes man däremot skulle inte ha något emot att skaffa fler barn.

Paret spenderar mer än 200 dollar i månaden på enbart mjölk och har sett till att skrik, buller och ljud aldrig saknas i deras hem, men å andra sidan har de ju en liten armé av barn!

Hennes berättelse fick dock många att rynka på näsan då de upplevde att kvinnans beteende var "oansvarigt". Hon förklarar att hennes religiösa tro inte har något att göra med hennes val, men får ändå stark kritik. Vad tycker du om hennes historia?

Advertisement