Hon vägrar att hålla hunden borta under hennes graviditet, och han betalar tillbaks genom att rädda hennes liv ... - TittaPaVideon.se
x
Hon vägrar att hålla hunden borta…
11 Den här utsökta citronkakan är så enkel att göra att det låter magiskt

Hon vägrar att hålla hunden borta under hennes graviditet, och han betalar tillbaks genom att rädda hennes liv ...

04 Juni 2016 • Av Sabrina d'Andrea
11.048
Advertisement

Ni som har hundar hemma kanske vet att djur ibland tycks ha ett sjätte sinne. Och det är sant att många djur blir nervösa när de känner på sig att en fara är på väg. Det sägs till och med att djur kan förutsäga katastrofer: i Japan så tittar man på hundar för att förutse jordbävningar och i Brasilien så har det hänt att katter har kunnat känna på sig tyfoner.

Historian som vi berättar här handlar om en trevlig liten hund som har räddat livet på en kvinna som var gravid, tack vare hans sjätte sinne ...

När Alhanna upptäckte att hon var gravid så rekommenderade läkarna att inte vistas för mycket med hennes trogna tik Keola.

Men kvinnan älskade hennes hund så mycket att hon ignorerade vad läkarna och hennes nära och kära sa.

Advertisement

En dag så la Alhanna märke till att Keola agerade på ett konstigt sätt: med nosen på hennes mage så grät hon och tittade på Alhanna, och vägrade att gå ifrån henne.

Paret ignorerade hundens attityd, men Keola blev då värre: när Alhanna var på väg att gå till jobbet så försökte hunden hindra henne från att gå ut genom att bita i hennes kläder.

Alhanna blev då orolig och började känna på sig att någonting var fel, och åkte till sjukhuset: när hon kom dit så svimmade hon direkt och läkarundersökningen tydde på att hon hade en allvarlig njurinfektion.

Advertisement

Alhanna är övertygad om att Keola försökte varna henne när hon inte hade någon synlig symptom. Som tur är så kunde både mamman och barnet räddas, men det kunde ha varit mycket värre.

Det finns många sådana berättelser, och det kanske verkligen är så att hundar har ett sjätte sinne. Det är klart att det ibland kan vara svårt att förstå vad djur menar när de agerar på ett konstigt sätt, men det är viktig att förstå varningen.

Alhannas barn har nu fötts och Keola ser väldigt lycklig ut!

Tags: DjurHundarOtroligt

I was aloud a home visit just to see my girl, it's been just over 2 weeks and iv missed her so much... I think by her reaction she had missed me too, thankyou bear for all you've done for me and your little brother. Your our angel 󾬏 but back to the hospital I go :(

Pubblicato da Alhanna Butler su Domenica 2 agosto 2015
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack