Sedan 12 år tillbaka promenerar den här hunden 6 km varje dag för att nå sina vänner i den närmsta byn - TittaPaVideon.se
x
Sedan 12 år tillbaka promenerar den…
Han låtsas ha tappat kontrollen över flygplanet: här är en av de bästa frierier du någonsin har sett Så här förbereder du din egen jästkultur med bara vatten och mjöl

Sedan 12 år tillbaka promenerar den här hunden 6 km varje dag för att nå sina vänner i den närmsta byn

17 Juni 2017 • Av Linda Solari
4.677
Advertisement

Longville är en liten stad i Minnesota med bara 200 invånare: hela samhället arbetar hårt för att inte sakna något, och dagarna skiljer sig alltid från varandra, med ett undantag. Brunos besök av staden för att hälsa på alla invånare. Bruno är en hund som bor utanför stan med sina ägare, Debbie och Larry LaVallee. Under 12 år har Bruno gått ensam 6 km varje dag. Vad gör man inte för sina vänner!

Longville är en liten stad i Minnesota som på sommaren besöks av tusentals turister på grund av de vackra sjöarna. Då ökar invånarna till 5000.

Många turister är förbryllade över att se en hund som varje dag drar runt i staden själv, för de tror att han är en gatuhund, men Bruno har ett hem, han kommer till staden bara för att hälsa på sina vänner.

Advertisement

Invånarna i Longville väntar på Bruno varje dag, som under 12 år aldrig har missat att hälsa på.

Han har inte bråttom, och när han har hälsat på alla vilar han en stund innan han måste börja gå tillbaka de 6 km hem.

Hans vänner tar hand om honom, ger honom något att äta och låter honom inte sakna något!

Advertisement

För några år sedan var det någon som kom med Bruno till makarna LaVallee efter att ha hittat honom i slutet på deras uppfart. Paret bestämde sig då för att behålla honom. Ingen vet var han kom ifrån.

Debbie och Larry har snabbt lärt sig att hunden inte gillade att stanna på ett ställe. Den är ofta borta, han är ute hela dagen och återvänder senare på kvällen.

Advertisement

Makarna LaVallee har aldrig tvingat Bruno att vara kedjan eller inlåst. Bruno är lycklig i att vara oberoende och gör dagen ljusare för alla medborgare i Longville!

Varje liten stad har en herrelös hund som alla tar hand ... Bruno är Longvilles hund!

Tags: DjurHundarOtroligt

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack