Berättelsen om Piglet, den rosa hunden som hjälper barn att acceptera varandras olikheter - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Berättelsen om Piglet, den rosa hunden…
Slösa inte tid på att försöka förändra en narcissist, för den kommer aldrig att erkänna sina misstag Den här mannen sov på djurskyddshemmet tillsammans med den här lilla hunden som ingen ville ha och lyckades på så sätt få henne adopterad

Berättelsen om Piglet, den rosa hunden som hjälper barn att acceptera varandras olikheter

Av sofia
4.894
Advertisement

Piglet, hunden med rosa päls, erövrar nätet mer och mer, efter att ägaren till detta fantastiska exemplar som är en blandning av en tax och en chihuahua har öppnat ett Instagram-konto där fotografier publiceras  på denna otroliga hund som har gått från att bo på ett skyddshem för hundar till att bli terapihund för yngre barn. Det här är hans underbara historia.

via: Daily Mail
image: Instagram

Räddad från gatan i Georgia har Piglet fått den allra bästa vården av Melissa Shapiro, en veterinär från Connecticut, som omedelbart tog hand om denna blandras med en ovanlig färg på sin päls. Piglet har ett medfött problem i öronen och ögonen och är både döv och blind.
 

image: Instagram

Trots svårigheten att ta hand om en hund med sådana svårigheter blev Melissa omedelbart förälskad i Piglet och bestämde sig för att de skulle vara en del av varandras liv, så hon beslutade sig för att adoptera den. Trots att han bodde i Melissas hus tillsammans med 6 andra valpar var Piglet mycket blyg och orolig till en början och ville inte gå ut, men sedan kom förändringen för den lilla hunden...

Advertisement
image: Instagram

Tack vare stödet från en tredje klass i Plainville, Massachusetts har Piglet blivit en terapihund för alla de barn som av en eller annan anledning har det svårt i livet och hjälper dem att övervinna sociala skillnader av varje typ. Denna fantastiska blinda och döva rosa hund har därför blivit en maskot för acceptans av alla slags mångfald och uppmuntrar allt fler människor att adoptera djur med "speciella behov".

image: Instagram

Tack vare de mottagna bidragen har Melissa Shapiro samlat in hela 30 000 dollar för att hjälpa skyddshem och ideella organisationer som uppmuntrar adoption av hundar med speciella behov.

image: Instagram

Idag har Piglet en Instagram-profil som har mer än 123 000 följare, ett föredöme av mod och solidaritet för adoptione av behövande djur som vi alla borde följa. Bra jobbat, lilla Piglet!

Advertisement
image: Instagram
image: Instagram
Tags: DjurHundarOtroligt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack