Är du snabb och fokuserad? Hitta nummer 387 bland alla nummer 337 på bara 10 sekunder

av sofia

26 Juli 2023

Är du snabb och fokuserad? Hitta nummer 387 bland alla nummer 337 på bara 10 sekunder
Advertisement

Visuella frågesporter, logiktester och alla andra typer av tidsfördriv som kräver att man använder hjärnan har en mycket specifik funktion för oss människor. Att testa sig själv och testa sina kognitiva färdigheter är ingen banal sak, utan är av grundläggande betydelse i livet. Att lösa knep och knåp av något slag är ett mycket mer effektivt sätt att hålla sinnet ungt och inte visa tecken på tidens gång.

Det finns många anledningar till att prova dessa intressanta och mer eller mindre enkla utmaningar. Många av dessa gör inget annat än att hjälpa oss att förbättra vår dagliga prestation och lättare nå de mål vi sätter upp dag för dag.

I utmaningen nedan ber vi dig till exempel att testa din uppmärksamhetsförmåga genom att lyckas hitta det annorlunda talet som är dolt bland många 337:or. Svårigheten ligger i att kunna göra det på bara 10 sekunder, tror du att du kommer att klara det? Låt oss köra igång.

Advertisement

Hitta nummer 387 bland alla 337:or på bara 10 sekunder!

Hitta nummer 387 bland alla 337:or på bara 10 sekunder!

Det finns många anledningar till att man kan behöva lösa visuella utmaningar och även många situationer där de kan uppstå. Till exempel: har du någonsin behövt lösa något liknande på jobbet? Denna typ av logikutmaningar är ett sätt att sortera kandidater under arbetsintervjuer. Men dessa bilder och tester är samtidigt det perfekta valet för att underhålla både unga och gamla.

Så låt oss sätta oss själva på prov och se om vi kan lösa detta quiz på utsatt tid. Kommer du inte ihåg hur många sekunder du har på dig? Inga problem, låt oss påminna dig. Det är bara 10. Men om du under den här tidsperioden inte har identifierat inkräktaren, spelar det ingen roll. Vi kommer strax att avslöja det för dig.

Advertisement
Är du snabb och fokuserad? Hitta nummer 387 bland alla nummer 337 på bara 10 sekunder - 2

För att enkelt kunna nå lösningen är det viktigt att veta exakt vad du ska leta efter på bilden. Koncentrationen är oumbärlig redan från början, och om du bestämmer dig för att prova på ett quiz som detta, får du inte ha några andra distraktioner omkring dig.

Ta några sekunder eller minuter på dig för att träna ditt sinne och hålla hjärnan i form.

Oavsett om du kom fram till slutsatsen eller inte, är det nu dags för oss att ge dig lösningen.

Lyckades du inte? Här kommer lösningen!

Lyckades du inte? Här kommer lösningen!

Och här är den busiga 387:an som hade gömt sig så väl... eller kanske inte. Lyckades du hitta den? Om svaret är ja vill vi bara säga grattis. Det var inte lätt att lyckas på bara 10 sekunder. Att analysera bilden och kunna lista ut svaret på så kort tid är något för riktigt skarpa ögon. De som har lyckats har en mycket välutvecklad syn och är extremt uppmärksamma på detaljer.

Och om du vill fortsätta med denna dagliga träning, missa inte nästa utmaning!

Advertisement