Hon föder ett 6 kg tungt barn som redan har hår på huvudet

av sofia

19 Juli 2023

Hon föder ett 6 kg tungt barn som redan har hår på huvudet
Advertisement

Ankomsten av en ny bebis är alltid en speciell händelse, men när barnet är betydligt större än genomsnittet och har ett huvud fullt med hår är överraskningen ännu större.

Det här är fallet med ett barn som föddes på ett amerikanskt sjukhus, som orsakade en sensation för sin vikt och sin "onormala" hårväxt på huvudet. Bebisen vägde nästan 6 kg när den föddes och hade hela huvudet fullt med hår. Nyheten spreds omedelbart på nätet och gjorde många människor väldigt nyfikna.

via nbc15

Advertisement

He’s a big one! This baby weighed in at 13.2 pounds when he was born in Williamson County! The hospital says he came in with a bang in time for July 4th!

Pubblicato da Amanda Hara su Giovedì 6 luglio 2023

Redan i sig är födseln av ett barn som väger nästan 6 kg inte särskilt vanligt, om han dessutom har väldigt mycket hår på huvudet... ja, då finns det ju verkligen en anledning till att vara nyfiken och kanske även för att oroa sig.

Som tur var fanns det inget som var "problematiskt" i det här fallet. Bebisen föddes på Williamson Medical Center i Franklin, i USA på självständighetsdagen (en av de viktigaste amerikanska högtiderna).

Många har undrat om det enorma spädbarnet slog rekord och om han därför hade förtjänat en plats i Guinness rekordbok. Är han kanske den största bebisen som någonsin fötts?

Advertisement

Faktiskt inte, ett annat barn tog det rekordet: den 19:e januari 1879 födde en kvinna vid namn Giantess Anna Bates en pojke som vägde 9,98 kg och med en imponerande längd på 71,12 cm! Tyvärr gick den "lilla" killen bort en kort tid senare.

Födelsen av den imponerande nya bebisen har väckt många kommentarer bland användare av olika sociala medier.

"Han är underbar, så söt... och likaså hans vackra broderade stickade klänning!" skrev någon. "Helt bedårande! Grattis till den här mamman som har fött en framtida fotbollsspelare", kommenterade en annan.
En tredje sa: "Wow! Han är så söt. Han har så fylligt hår att det passar perfekt till den där bedårande outfiten!" Och en fjärde tillade: "Grattis, det verkar som om det har blivit större och större bebisar på sistone." Vad tycker du om denna söta nyhet?

Advertisement