Ett visuellt test: spänn blicken och försök hitta "fel" bokstav

av sofia

17 Juli 2023

Ett visuellt test: spänn blicken och försök hitta "fel" bokstav
Advertisement

Vill du testa dina kognitiva färdigheter och ha kul på samma gång? I så fall är detta rätt test för dig! Träna din hjärna med olika sorters hjärngympa som passar alla, från barn till vuxna, från nybörjare till proffs.

Dessa tester kan vara användbara för att komma igång med hjärnan och utveckla dina känsla för logik, dina matematiska färdigheter, iakttagningsförmåga samt för att bli en bättre problemlösare.
Att lösa quiz kan vara en rolig och utmanande aktivitet att göra ensam eller tillsammans med vänner och familj. Att lösa dessa test kan också bidra till att förbättra dina kognitiva färdigheter, öka din koncentration och till och med vara stressreducerande. Så vad väntar du på?

Advertisement
GuardaCheVideo

GuardaCheVideo

Testet vi vill bjuda på idag är väldigt enkelt men samtidigt stimulerande: du ska hitta bokstaven "B" bland en serie "D" på bara 30 sekunder. Om du har ögon som en falk bör du kunna lösa denna utmaning utan alltför stora svårigheter. Men om du har problem, oroa dig inte för i slutet av artikeln hittar du lösningen.

Att lösa knep och knåp kan vara ett effektivt sätt att spendera din fritid på och förbättra dina kognitiva färdigheter. Det finns många anledningar till varför du bör göra detta: för att stimulera ditt sinne, lära dig något nytt, förbättra din problemlösningsförmåga och till och med öka ditt självförtroende. Så titta noga på bilden och ställ in en timer på 30 sekunder.

En ännu tuffare utmaning: för de mer erfarna rekommenderar vi att du testar dig själv med endast 15 sekunder som tidsgräns!

Advertisement
GuardaCheVideo

GuardaCheVideo

Tiden är ute! Lyckades du hitta bokstaven "B"? Du kan hitta den inringad i rött på den näst sista raden på bilden, längst till höger.

Låt oss få veta om du hittade bokstaven, om du gjorde det inom 30 sekunder eller till och med om du lyckades göra det på bara 15!

Fortsätt stimulera ditt sinne med dessa små test. Det är alltid kul med nya utmaningar och om man gör sitt bästa kan man både lyckas lösa dem samtidigt som man tränar hjärnan och har kul!

Advertisement