Visuell utmaning: Hitta bokstaven C på bara 20 sekunder

av sofia

15 Juli 2023

Visuell utmaning: Hitta bokstaven C på bara 20 sekunder
Advertisement

Quiz av olika slag har den exakta funktionen att testa vårt intellekt. Att göra dem innebär att hålla sinnet aktivt och göra det mer redo att hitta de rätta svaren. Ibland kan vissa test vara för komplicerade och ta mycket längre tid än andra att lösa. Råden vi ger dig i de fallen är att inte ge upp omedelbart. Försök och försök igen innan du ger upp. Först då sätter du verkligen dig själv på prov.

Visuella tester är till exempel ett bra sätt att testa hur uppmärksam du är och hur mycket din syn är skärpt för att hitta lösningen. Idag vill vi att du ska testa en och utmanar dig att lösa den på bara 20 sekunder. Kommer du att lyckas? Låt oss försöka.

Advertisement
Guardachevideo

Guardachevideo

Det första du ska göra när du ställs inför en visuell utmaning är att analysera bilden väl. Få inte panik, ta ett djupt andetag, blunda, öppna ögonen igen och försök. Att titta noga är det första steget mot lösningen. Sådana här utmaningar har som avsikt att träna sinnet och sätta det på prov. Om du är nybörjare, oroa dig inte och bli inte avskräckt om du inte kan ge rätt svar inom den angivna tiden.

Ibland behöver du bara några sekunder extra för att komma till botten med en gåta, vad det än är. Det viktiga är att iaktta, hålla fokus och framför allt annat noga läsa vad som efterfrågas i den inledande frågan.

Advertisement
Guardachevideo

Guardachevideo

Har du fortfarande inte hittat rätt lösning? Försök igen. Vi ger dig en andra chans innan vi avslöjar lösningen.

En god koncentration och frånvaro av distraktioner är avgörande i denna typ av test. Om något avleder din uppmärksamhet, om det är buller omkring dig eller någon som pratar med dig, kommer det säkert att bli svårare att lösa det här på bara 20 sekunder.

Och om du verkligen inte kunde hitta bokstaven C bland de många G som finns på bilden så är det här lösningen.

Guardachevideo

Guardachevideo

Exakt! Bokstaven C var gömd i det nedre högra hörnet.

Lyckades du hitta den innan tiden tog slut? Räckte de 20 sekunderna, var det för mycket tid eller tog det längre tid för dig att hitta den?

Advertisement