Han säljer ballonger på gatan för att finansiera sina studier och flera år senare lyckas han ta examen inom redovisning

av sofia

24 Juni 2023

Han säljer ballonger på gatan för att finansiera sina studier och flera år senare lyckas han ta examen inom redovisning
Advertisement

De som med hårt arbete och självdisciplin ägnar sig åt de allra enklaste jobben för att fullfölja sina drömmar, såsom en examen, förtjänar beundran och respekt. De som inte ger inte upp inför motgångar och de prövningar som livet erbjuder, utan övervinner dem med huvudet kallt och en god dos självförtroende och lär sig att ge sitt mål rätt värde och göra uppoffringar.

De som väljer att arbeta för att betala för sina studier föraktar aldrig sitt arbete, utan utför det med en medvetenhet om att varje upplevelse är en möjlighet till lärande och personlig tillväxt. Sådana människor är ett föredöme för oss alla.

via Elpopular

Advertisement

El día hoy me siento muy feliz y quiero agradecer a mi Familia y a Dios por todas las bendiciones que me ha dado, el...

Pubblicato da Eduardo Chamé su Lunedì 1 maggio 2023

Eduardo Chamé, ursprungligen från Tuxtla Gutiérrez, en stad i södra Mexiko, meddelade nyligen på sina sociala medier att han tog examen i redovisning från universitetet i Chiapas. För att göra det var han tvungen att sälja ballonger på gatan för att betala för sin utbildning och grundläggande utgifter, men han bevisade att hårt arbete och uthållighet leder till att man når sina mål.

Chamé anser att endast de som strävar efter att uppnå sina drömmar förtjänar framgång, eftersom de vet hur svårt det är att kämpa mot problem och nå toppen. "Idag känner jag mig väldigt glad och jag vill tacka min familj och Gud för alla välsignelser han har gett mig, han vet hur hårt jag har arbetat i flera år för att komma vidare, jag har inte haft ett lätt liv, men så småningom har jag nått mina mål. Jag vill också tacka alla föräldrar som köpt ballonger till sina barn, tack vare dem kunde jag betala för resor, studieavgifter, böcker, mat och utan att veta om det hjälpte de mig att nå mina mål ", förklarar han.

Advertisement

Se cierra un ciclo, pero se abren otros👦🎓

Pubblicato da Eduardo Chamé su Giovedì 7 giugno 2018

Chamé menar att det inte finns några pinsamma jobb, för när man vill ta sig framåt i livet måste man jobba med vad som helst: "Vi har inte alla samma möjligheter, många gånger måste vi jobba dubbelt så hårt, under sol, under regnet, och gå till skolan trötta, sömnlösa och undrandes om det verkligen är värt det, och nu kan jag försäkra er om att det är värt det, för idag känner jag stor lycka över att ha nått detta mål som ofta verkade långt borta", konstaterade han.

Han liksom många andra unga gatuförsäljare är människor som har drömmar och skapar sin egen framtid, så deras arbete bör respekteras och värdesättas, hur enkelt det än är. I framtiden kan den gatuförsäljaren bli någon vars tjänster du behöver.

Advertisement