En kille gråter efter att ha förlorat sin pappa, men en okänd människa försöker att trösta honom med en liten gest

av sofia

25 Mars 2023

En kille gråter efter att ha förlorat sin pappa, men en okänd människa försöker att trösta honom med en liten gest
Advertisement

I vardagen utför vi många små gester som i allmänhet är relaterade till vår rutin. Ibland inser vi inte hur mycket en liten handling faktiskt kan betyda för någon annan. Vi är ofta upptagna med våra egna liv och våra egna problem, så pass mycket att vi glömmer bort att andra kan befinna sig i situationer som liknar vår, eller kanske är värre.

Denna hjärtevärmande berättelse är ett bevis på att det inte krävs mycket för att få någon annan att må bättre. Låt oss se vad som hände och vem den här historien handlar om.

via Euro.eseuro

Advertisement
Masjid Maba/ Unsplash - Not the actual photo

Masjid Maba/ Unsplash - Not the actual photo

Huvudpersonen i den här historien är en ung man som befann sig på tunnelbanan. Killen mådde dåligt och det var inte svårt att märka detta. Han grät kraftigt och skakade mellan snyftningarna som han knappt kunde hålla tillbaka. Tyvärr hade hans pappa nyligen gått bort och mannen var förståeligt nog mycket ledsen. En främling lade märke till hans djupa sorg och bestämde sig för att försöka göra något för att muntra upp honom, så hon gick fram till honom och gav honom en chokladkaka.

Men det är inte allt, tillsammans med den söta tanken fanns det en lapp där det stod följande: "Jag lovar dig att all smärta du känner kommer att försvinna, gråt och släpp fram allt det du har inombords för det kommer att bli bättre. Älska dig själv väldigt mycket."

Advertisement
Tjeerd Wiersma/ Wikimedia- Not the actual photo

Tjeerd Wiersma/ Wikimedia- Not the actual photo

Pojken blev positivt överraskad av den mycket enkla gesten och var tacksam mot den snälla och omtänksamma tjejen. Han bestämde sig därför för att försöka spåra henne genom att berätta om händelsen på Facebook i hopp om att hans tack skulle nå henne.

"Jag grät och kände att jag skulle svimma av smärtan jag hade, jag hade precis förlorat min pappa men var fortfarande tvungen att gå till jobbet och var på tunnelbanan av den anledningen. Den tjejen var så omtänksam mot mig, hon fick mig att inse att livet består av vackra, sorgliga och lyckliga stunder, men att vi alltid måste kämpa vidare eftersom allt går över."

#Viral 🥹🥹 Una pequeña acción de bondad puede marcar gran diferencia en la vida de alguien, alegrando su día y...

Pubblicato da Periódico Síntesis su Sabato 18 marzo 2023

En underbar berättelse som visar hur vi kan hämta styrka hos varandra. Att göra gott kräver inte nödvändigtvis stora ansträngningar, låt oss försöka ha det i åtanke och hämta inspiration från den där okända kvinnan med ett hjärta av guld.

Advertisement