Han bygger ett hus för att ge det till sin föredetta flickvän och deras gemensamma son: "Han ansträngde sig verkligen för att hjälpa oss"

av sofia

13 Mars 2023

Han bygger ett hus för att ge det till sin föredetta flickvän och deras gemensamma son: "Han ansträngde sig verkligen för att hjälpa oss"
Advertisement

Att skaffa barn är en underbar och samtidigt krävande upplevelse och av denna anledning väljer man ofta att göra det tillsammans med sin själsfrände, för att få känslomässigt stöd under denna vackra resa. Kärleksrelationer är dock inte alltid ämnade att vara för evigt och tyvärr är det inte ovanligt att se barn med separerade föräldrar.

Även om slutet på en kärleksrelation alltid är en sorglig händelse, behöver detta inte nödvändigtvis ha en negativ effekt på barnen. Även när vi är separerade förblir vi alltid föräldrar. Detta bevisades tydligt av den här unga pappan som heter Jesus och bor i Villa Constitución, Santa Fe, Argentina.

via Facebook - @Marti Acosta

Advertisement

hola ,no soy de hacer estas publicaciones pero hoy quería contarles quien es el ! el es jesus ,el padre de mi hijo...

Pubblicato da Marti Acosta su Martedì 21 febbraio 2023

Att vara en bra förälder innebär att följa sitt barn från det viktigaste till det enklaste framsteget och Jesus förstod detta och gjorde bokstavligen allt för att hans son skulle kunna bibehålla en god levnadsstandard tillsammans med sin mamma och numera ex-flickvän. Den unga kvinnan hade problem med att hitta ett säkert och bekvämt boende åt sin son, så Jesus, som är murare till yrket, byggde ett hus åt dem från grunden.

Hans ex, Marti, var förvånad över Jesus engagemang och generositet, så hon bestämde sig för att dela deras berättelse på sociala medier för att uttrycka sin tacksamhet till hela världen mot pappan till hennes barn: "Hej, jag är inte en tjej som brukar dela sina personliga berättelser men jag ville berätta om Jesus, pappa till min son Benicio. Vi har varit tillsammans i flera år, men vår relation tog slut för länge sedan. Vi har nu varit separerade i tre år och ändå har han aldrig behövt en domares utlåtande för att ta hand om sin son eller träffa honom. Han har alltid gjort allt för att hans son inte skulle behöva sakna något. Jag måste säga att han alltid har varit en utmärkt pappa, men den här gången gick steget längre och byggde från grunden ett säkert boende för sin son och för mig!", skriver den unga kvinnan och la upp bilder på huset under uppbyggnad.

Advertisement
Facebook - @Marti Acosta

Facebook - @Marti Acosta

Den outtröttliga pappan brydde sig inte om att arbeta några timmar extra varje dag för att avsluta sitt projekt och för detta är Marti och Benicio verkligen tacksamma och entusiastiska över resultatet. "Jag vet att det inte är lätt att göra allt från grunden men du gjorde det, när det kommer till ditt barn har du inga gränser. Du kan verkligen göra allt och jag tackar dig så mycket för det du gjorde för Beni", fortsatte Marti. "Jag hoppas att Gud belönar dig dubbelt så mycket som allt du har investerat här. Idag kan jag säga att Beni älskar dig och att du har gjort honom superglad och vi har redan vårt lilla hus", avslutade kvinnan.

Benicio är en mycket lyckligt lottad pojke som har en så hängiven pappa och en omtänksam mamma som verkligen uppskattar sin föredettas insatser. Två föräldrar som trots allt har kunnat hålla ihop familjen med sin ömsesidiga omtanke.

Advertisement