Hon vill inte att sonen ska flytta hemifrån så hon bygger ett hus åt honom i trädgården med allt det som behövs

av sofia

12 Augusti 2022

Hon vill inte att sonen ska flytta hemifrån så hon bygger ett hus åt honom i trädgården med allt det som behövs
Advertisement

Många föräldrar skulle göra vad som helst för att skjuta upp ögonblicket då de måste släppa taget om sina barn så mycket som möjligt. När en son eller dotter växer upp, söker självständighet och uttrycker en önskan om att flytta hemifrån, finns det blandade känslor i föräldrarnas hjärtan. Om du å ena sidan faktiskt är glad över att ditt barn lämnar boet för att bygga upp sin framtid, känner du dig å andra sidan ledsen och skulle förmodligen vilja ha ditt barn nära dig lite längre.

För att slippa uppleva något sådant har mamman vi vill berätta om idag hittat en bra lösning för att ha sin "bebis" kvar hos sig. Hur? Hon byggde ett litet hus åt honom i trädgården.

 

via The Sun

Advertisement
 fromhousetohome4/Tik Tok

fromhousetohome4/Tik Tok

"När du inte vill att ditt barn ska lämna ditt hem... bygg ett hus i din trädgård" - ord som ramar in en video som lagts upp av användaren @ fromhousetohome4 på sin Tik Tok-profil. Denna mamma har alltså erkänt att hon ännu inte är redo att möta en separation från sin tonårsson och frågan som hon med största sannolikhet ställde sig själv var: hur kan jag undvika det? Genom att bygga ett hus åt honom. Utan att tänka för mycket på saken gjorde hon och hennes man det och resultatet blev väldigt fint.

Huset är inte bara utrustat med alla bekvämligheter - kök, badrum, sovrum och garderob - utan det ligger också väldigt nära föräldrarna, praktiskt taget i deras trädgård och det kostade väldigt lite, bara 7 000 pund. En mycket acceptabel summa, om man tänker att det inte ens fanns någon byggnad där och att det nu finns en ganska fin liten lägenhet. Dessutom, som hon själv berättar i klippet, äger hennes man ett byggföretag och tog hand om allt utan att behöva ta hjälp av utomstående arbetskraft.

Advertisement
 fromhousetohome4/Tik Tok

fromhousetohome4/Tik Tok

En mycket orginell idé som lockade till sig uppmärksamheten från många användare och gjorde att videon fick över 1 miljon visningar och många kommentarer. Det finns de som uppskattade denna kvinnas idé och hävdade att de själva försökt genomföra något liknande. "Jag älskar det här, jag skulle vilja göra detsamma med mina barn" - kommenterade en annan.

Tydligen finns det många människor som helt enkelt inte kan acceptera ett barns flytt och försöker göra allt för att förhindra det. Ännu mer i de fall där barnen inte ens är myndiga, som i det här fallet, och man har känslan av att fortfarande behöva förmedla mycket när det gäller uppfostran och livslära.

Skulle du någonsin göra något liknande?

Advertisement