Hans fru vägrar dra ut sladden och 3 år senare vaknar mannen och säger två mycket viktiga ord

av sofia

23 Februari 2023

Hans fru vägrar dra ut sladden och 3 år senare vaknar mannen och säger två mycket viktiga ord
Advertisement

När du gifter dig ung föreställer du dig naturligtvis en ljus framtid. Normalt är detta vad som brukar hända om livet inte har för avsikt att ändra detta på något sätt. Paret som är huvudpersoner i den här historien drabbades av ett enormt trauma i början av sitt liv tillsammans som nygifta. Den unga kvinnan befann sig plötsligt utan sin man i tre långa år, år som han tillbringade i koma i en sjukhussäng. Ett minst sagt svårt ögonblick, som belastade både kärleken och hoppet som denna kvinna hade om att hennes man skulle återhämta sig. Miraklet inträffade dock till slut.

via Instagram / mattdavisrecovery

Den tragiska historien började i juli 2011 då Matt hade sagt till sin fru att han skulle ta en tur på sin motorcykel. Inget konstigt med den utflykten, och hon, Danielle Davis, skulle ha väntat på honom hemma som alltid. Den dagen fick Danielle dock telefonsamtalet som ingen någonsin skulle vilja få: en läkare förklarade för henne att Matt hade varit med om en fruktansvärd motorcykelolycka och låg på sjukhuset. Det stod genast klart att Matt hade väldigt lite hopp om att återhämta sig, eftersom han hade fått alldeles för många allvarliga skador, inklusive hjärnskador. Enligt läkarnas uppfattning hade den unge mannen 10 % chans att återfå medvetandet och endast 5 % chans att bli helt återställd. Valet låg vid det här laget i Danielles händer: dra ut kontakten eller inte? Ett extremt svårt val, ett som ingen någonsin borde behöva göra.

Danielle fortsatte att leva i hopp om att hennes man skulle bli frisk och i 3 långa år stod hon vid hans sida med den enda önskan att se honom öppna ögonen igen. Matt överfördes till och med med all nödvändig utrustning för att hålla honom vid liv till Danielles mammas hus. Till slut hände miraklet: Matt vaknade och hans första ord var "Jag försöker".

Advertisement

Mot alla medicinska odds vaknade Matt och kände att han kunde röra sina armar och ben. Hans rehabilitering var inte på något sätt enkel och det fanns många svårigheter även på ett känslomässigt plan. Matt hade tappat minnet och hade inga fler minnen av sin fru. De två började därför sin relation om igen och även om Matt under en tid inte hade någon aning om vem Danielle var, erkände han att han var glad över att ha gift sig med henne och att det var tack vare henne som han hade haft något att hålla fast vid för att kämpa vidare.

En otrolig berättelse, som visar hur äkta kärlek kan stå emot även de tuffaste motgångarna.

Advertisement