En blivande mamma avslöjar könet på barnet för sin pojkvän med färgad konfetti, men han är färgblind

av sofia

24 Februari 2023

En blivande mamma avslöjar könet på barnet för sin pojkvän med färgad konfetti, men han är färgblind
Advertisement

Graviditeten är alltid ett känsloladdat ögonblick och de senaste åren har en charmig tradition spridit sig för att fira bebisens ankomst väldigt tidigt. Faktum är att fler och fler människor organiserar en fest för att avslöja barnets kön tillsammans med vänner och släktingar med en liten överraskning. Vissa specialbeställer en tårta med blå eller rosa kräm inuti för att enbart när den skärs avslöja om den blivande mamman väntar en pojke eller flicka, andra väljer en låda med färgade ballonger inuti, sedan finns det de som använder sig av ljusspel eller varför inte bara lite enkla konfetti.

En blivade mamma har valt det senare alternativet för att avslöja bebisens kön, men glömde en "liten" detalj.

via NYPost

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Jenna Cowann, den blivande mamman som är huvudperson i denna berättelse, hade organiserat festen för att avslöja könet på sitt första barn i minsta detalj. Tillsammans med sin pojkvän och framtida pappa till barnet skulle hon avslöja om de skulle få en pojke eller en flicka. För att göra det valde hon en tub med färgad konfetti som omedelbart skulle ge svaret på den spännande frågan.

Det fanns dock ett stort problem: när konfettin exploderade och de visade sig vara av glittrande rosa färg - vilket antydde att en liten flicka va på väg - blev den blivande pappan minst sagt förbryllad, men inte av den anledningen du kanske tror.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Faktum är att den blivande mamman var tvungen att erkänna att hon hade gjort ett litet misstag: "Hoppsan! Jag glömde att min pojkvän är färgblind!", kommenterade hon. Efter ett par förvirrade blickar utbytta mellan dem log den blivande pappan ett strålande leende och frågade ärligt: "Jag ser inte färgen, vad är det?". Hans reaktion visade tydligt att han skulle älska sin son eller dotter oavsett kön.

Vid det tillfället kom den blivande mamman ihåg den bortglömda detaljen och skrattande svarade: "Det är en tjej!". Efter den här roliga missen skrattade båda och kramade om varandra varmt, entusiastiska över svaret. Dessa framtida föräldrar kommer att ha ett vackert minne av händelsen och kommer att ha en rolig anekdot att berätta för vänner och släktingar.

Har du också någon gång råkat glömma grundläggande detaljer som exempelvis färgblindhet, men ändå lyckats skratta åt situationen?

Advertisement