En mamma till 4 barn är i svårighet så husägaren avstår hyran och handlar mat åt henne

av sofia

21 Januari 2023

En mamma till 4 barn är i svårighet så husägaren avstår hyran och handlar mat åt henne
Advertisement

Varje person, varje par och varje förälder går igenom svåra perioder i sitt liv. Om du har turen att ha rätt personer vid din sida kommer allt att lösa sig till det bättre tack vare deras hjälp, men saker och ting kan bli komplicerade när du är ensam. I sådana fall får vi alltid hoppas att framtiden har bättre stunder att bjuda på, eller att vi har en skyddande ängel som kommer att kunna göra rätt sak vid rätt tidpunkt i vårt liv.

Detta är exakt vad som hände med huvudpersonen i denna berättelse, som tack vare en man med ett stort hjärta lyckades övervinna ett mycket kritiskt ögonblick i sitt vardagliga liv. Låt oss berätta hennes historia.

via Christina Marie/Facebook

Advertisement

Christina Marie bor i Saginaw, Michigan och är mamma till 4 barn. I en period av stora ekonomiska svårigheter hade kvinnan en mycket speciell person vid sin sida som istället för att titta bort bestämde sig för att sträcka ut en hand och hjälpa henne. Om du tror att vi pratar om en förälder, partner eller någon annan familjemedlem har du väldigt fel.

Det var ägaren till huset där hon bodde, Alan, som tog hennes och hennes barns situation till sitt hjärta. Mannen, som kände till den situation som den unga kvinnan befann sig i, gjorde något mycket speciellt. "Min hyresvärd ringde mig och sa åt mig att inte oroa mig för hyran den här månaden - skriver kvinnan på Facebook - Han sa att vi skulle prata om det längre fram. Strax där efter frågade han mig om jag behövde något att äta och jag sa till honom att vi hade lite ont om mat i förrådet och att jag snart skulle åka och handla".

Samtalet avslutades och bara några timmar senare fick denna kvinna ett nytt meddelande där Alan sa åt henne att titta ut på husets veranda.

Advertisement

SOOO My landlord Alan called me earlier and told me not to worry about rent this month and we will worry about it later...

Pubblicato da Christina Marie su Lunedì 6 aprile 2020

Utan att veta varför gick Cristina ut som begärt och blev alldeles mållös. Uteplatsen var full av påsar med alla möjliga basförnödenheter: blöjor, potatis, mjölk och mat av alla slag, där fanns allt hon och hennes familj kunde behöva i minst 10 dagar framöver.

Mannen hade därför inte bara skjutit upp betalningen av månadshyran, utan hade också sett till att inte lämna sin hyresgäst utan mat. "Jag kan inte beskriva min förvåning - fortsätter hon i texten som bifogades till bilden av det stora matinköpet - jag är så rörd och jag känner mig väldigt lyckligt lottad".

Vem skulle å andra sidan inte ha känt så inför en sådan vänlig gest?. Alan hade gjort två mycket viktiga saker för kvinnan och allt med hjälp av två till synes enkla gester. Det är sådana människor som ger oss hopp för framtiden och får oss att tro att en bättre värld, som består av liknande män och kvinnor, fortfarande kan existera och är något vi faktiskt kan sträva efter.

Advertisement