De har samma namn och efternamn, samma jobb och är identiska så de bestämmer sig för att ta ett DNA-test för att förstå om de är syskon

av sofia

18 Januari 2023

De har samma namn och efternamn, samma jobb och är identiska så de bestämmer sig för att ta ett DNA-test för att förstå om de är syskon
Advertisement

Det sägs att det finns minst sju dubbelgångar av var och en av oss i världen, men hur stor är chansen att träffa dem? Väldigt liten. Ändå är två basebollspelare, båda pitchers i Minor League Baseball, inte bara lika som bär, utan har också samma för- och efternamn! Den otroliga historien utspelade sig i USA: Brady Feigl är 32 år gammal och en spelare för Long Island Ducks. Den andre Brady Feigl är istället 27 år och spelar för Las Vegas Aviators. Båda har rött hår, bär glasögon och är 1,80 långa.

via NYPost

Advertisement

De båda männen träffades 2015, då de misstogs för varandra efter att ha drabbats av exakt samma armbågsskada. Ironiskt nog vände sig båda till samma läkare, Dr James Andrews. Båda opererades. Tjugosjuåriga Brady ringde läkaren och förklarade sitt problem. Dr Andrews svarade: "Skämtar du? Jag behandlade dig för sex månader sedan för den skadan."

"Det var så jag fick reda på att vi var två", sa den yngre Brady. Två år senare lade University of Mississippis basebolllag upp ett födelsedagsmeddelande på den 32-åriga Bradys Twitter-konto: "Först var jag förvirrad, sedan kom jag ihåg den andre Brady och klarade upp det", sa han. förklarade. "Tack för meddelandet, men jag är fel Brady Feigl. Ni letar förmodligen efter den andra", svarade han på Twitter. Båda männen var dock fascinerade av alla dessa tillfälligheter och bestämde sig för att genomgå ett DNA-test för att ta reda på om de faktiskt var släkt.

Advertisement

De senaste åren har männen faktiskt blivit vänner och hittat många saker gemensamt. De liknar till och med varandra i sättet de uttrycker sig på eller i hur de reagerar på vissa situationer. De har alltid undrat ifall de har några gemensamma släktingar, men de har aldrig hittat någon. Därav beslutet att genomgå ett DNA-test för att hitta någon gemensam nämnare.

Trots de tusen sammanträffandena och den imponerande likheten mellan de två har DNA-testet inte visat någon biologisk koppling. Ändå känner båda sig vid det här laget kopplade till varandra: "På ett sätt har vi blivit bröder", säger den 32-årige Brady.

Advertisement