Han beställer sin middag på nätet, men glömmer att byta leveransadress så han ger bort sin måltid till budet

av sofia

17 Januari 2023

Han beställer sin middag på nätet, men glömmer att byta leveransadress så han ger bort sin måltid till budet
Advertisement

Det finns de som tror att allt händer för att allt redan är skrivet i vårt öde, sedan finns det människor som inte alls tror att detta är möjligt, men som i vissa fall riskerar att behöva ändra sig. Ganska ofta inträffar faktiskt tillfälligheter där det är omöjligt att tro att det inte har funnits en plan bakom som redan har skapats av något eller någon. Ett bevis på detta är historien om den här mannen som vi nu ska berätta.

En helt vanlig dag beställde han en varm måltid och väntade på att den skulle levereras hem till honom, men något gick fel och misstaget förändrade, om än tillfälligt, livet för en total främling.

via Sha Davis/Facebook

Advertisement

Sha Davis bor i Washington, USA, och en dag bestämde han sig för att beställa en varm måltid på internet och få den levererad till sitt hem. Detta är ett system som många använder sig av, synd bara att han glömde ange rätt adress för leveransen.

Sista gången han använde appen befann sig mannen på ett hotell och inte hemma och hade ändrat sina uppgifter. När han väl köpte maten glömde han dock helt bort denna detalj, skickade beställningen och följaktligen leveransen till fel adress. Det intressanta är dock att han inte insåg sitt misstag förrän han fick ett meddelande från budet.

Advertisement

So I forgot to change my address on my chipotle app so I told the driver to keep it because the old address is back in Iowa. I was deadass mad at first but after reading this I’m happy this happened!

Pubblicato da Sha Davis su Domenica 27 febbraio 2022

När han väl kom till platsen skrev den anställde ett meddelande till honom där han sade att han hade anlänt till sin destination och väntade på honom. "Ta min beställning och njut av din måltid, - svarade Sha - jag glömde att avboka och är någon helt annanstans". Vilket självklart var irriterande, åtminstone tills han fick budets svar.

"Jag vill tacka dig ännu en gång - svarade den unge mannen - idag är det min brors födelsedag. Han är inte längre här, men hans grav är inte långt från adressen där du av misstag bad mig leverera. Tack vare dig är jag och äter lunch med honom idag och du har ingen aning om hur mycket det betyder för mig. Jag uppskattar det verkligen." Ord fulla av tacksamhet som rörde Sha och alla användare som läste dem.

Det är konstigt att tänka att någon av våra gester, kanske den allra minsta och mest ofrivilliga, kan förändra en persons liv eller helt enkelt sätta ett leende på någons läppar. Den här mannen hade bara glömt att avsäga något, men det hela förvandlades till något speciellt och helt utan mening. "Jag vet inte den personens namn, men jag vet att jag gjorde något viktigt för honom idag - säger Sha - jag hade en roll i hans liv och det är underbart".

Ibland hamnar vi i situationer som vi aldrig ens hade kunnat föreställa oss, men som sedan har fått en positiv betydelse inte bara för de människor vi har gett lite glädje till, utan också för oss själva.

Har du någonsin hamnat i en liknande situation?

Advertisement