En liten flicka föds på samma dag som sin mamma och pappa: "Ett otroligt sammanträffande"

av sofia

04 Januari 2023

En liten flicka föds på samma dag som sin mamma och pappa: "Ett otroligt sammanträffande"
Advertisement

Ibland lyckas livet förvåna oss med tillfälligheter och händelser så slående att vi nästan tror att de inte är verkliga. Vi inser detta när vi blir överraskade av en händelse, ett möte eller ett lyckokast som vi tror är helt slumpmässigt, men som inte alls verkar vara det.

Det amerikanska paret vi nu ska berätta om är mycket bekanta med begreppet "slump" och har blivit känt på nätet av just denna anledning. När paret sedan födde sin första dotter väckte familjen ännu mer uppståndelse  och gjorde många människor förvånade samtidigt som de satte ett leende på folks läppar. Orsaken till detta? Låt oss ta reda på det tillsammans.

via NPR.org

Advertisement

När Cassidy och Dylan Scott träffades visste de inte att de delade en mycket speciell detalj: deras födelsedatum. De två ungdomarna gillade varandra, lärde känna varandra bättre och upptäckte att de kommit till världen på samma dag, den 18:e december.

En intressant slump som säkerligen inte är vanlig i ett kärlekspar, men som för dessa två människor gjorde dem ännu mer enade och var en rolig detalj att vara stolt över.

Efter några år tillsammans var paret glada över att kunna meddela alla att hon var gravid och att de skulle få en liten flicka. Men den lilla flickan var på väg att ge sina föräldrar - och inte bara dem - en otrolig överraskning, som gladde och förvånade många.

Ingen trodde att det var möjligt, ändå kom Lennon, vilket är namnet på bebisen, till världen på ett väldigt speciellt datum, nämligen den 18:e december 2022! Tillkännagivandet gjordes av Huntsville Hospital for Women and Children, i ett uttalande som understryker händelsens extraordinära karaktär.

Advertisement

Congratulations to Cassidy and Dylan Scott who just welcomed their firstborn child into the world! This is an exciting...

Pubblicato da Huntsville Hospital for Women & Children su Lunedì 19 dicembre 2022

Lennon föddes samma dag som sin mamma och pappa. En extraordinär händelse, vars sannolikheter till och med har beräknats: en på 133 000. Cassidy och Dylans bebis födelse är verkligen speciell och gjorde verkligen datumet den 18:e december ännu mer minnesvärt för familjen Scott!

När de läste den här berättelsen var det många användare som blev rörda av det speciella sammanträffandet för föräldrarna och deras lilla dotter, samtidigt som de berättade om liknande tillfälligheter som de upplevt på egen hand. När allt kommer omkring är det verkligen en speciell egenskap att fira sin födelsedag samma dag som andra familjemedlemmar.

Vi vill bara gratulera denna underbara familj och hoppas att lilla Lennon kommer att få uppleva många andra minnesvärda händelser under sitt liv.

Känner du till liknande historier?

Advertisement