x
11 barn som fötts med mycket speciella…
En 7-årig pojke lyckas rädda sin syster och pappa som fastnat i strömmen på en flod Hon klär sig som städare på sin examensdag för att hylla sin mammas arbete

11 barn som fötts med mycket speciella egenskaper som ligger utöver det vanliga

04 Juni 2021 • Av sofia
110.676
Advertisement

Var och en av oss är unik i sitt slag, samtidigt som vi alla tillhör den stora familjen "mänsklighetens slag". Detta visas tydligt av de oändliga skillnader som kännetecknar oss och som därför skiljer oss från varandra. Vissa människor föds med egenskaper som verkligen är ovanliga, kanske på grund av någon genetisk mutation: albinism, heterokromi, hypokrom anemi och många andra tillstånd som påverkar en persons utseende, vilket gör oss unika. Titta bara på bilderna på dessa barn och deras särdrag. Vissa har bokstavligt talat mjölkvit hud och andra har en ovanlig vit hårslinga på huvudet. Alla är verkligen helt unika! Det som är annorlunda är ofta skrämmande, men en ökad medvetenhet kan istället föra människor närmare varandra. Titta hur underbara dessa barn är!


1. Junior Cox-Noon föddes med väldigt, väldigt mycket hår

Så mycket att det nästan ser retuscherat ut! En liten nallebjörn med en ovanlig hårväxt.

2. Millianna Worthy hade vitt hår redan vid födseln

Denna speciella egenskap beror på att hon har "poliosis", det vill säga bristen på melanin i håret, ögonbrynen, ögonfransarna eller något annat område i kroppen. Lilla Millianna har brist på melanin i pannan och detta beror framförallt på att hennes mamma, 23-åriga Brianna Worthy, som också lider av samma genetiska tillstånd.

Advertisement

3. En liten snödrottning!

Lilla Naryan kommer från Yakutia, en republik i Ryssland, belägen i östra Sibirien och uppmärksammades genast av flera fotografer tack vare hennes unika utseende. Hennes särdrag? Till skillnad från andra barn och vuxna runt henne måste hon vara särskilt försiktig med solens strålar ... eftersom hon är albino!

4.

Muin Bachonaev är en kille med en mycket ovanlig egenskap, han har nämligen de längsta ögonfransarna i hela landet! Inte för att hans ögonfransar är speciellt täta, men för att hans fransar är cirka 3,5 cm långa! Vid födseln visste hela sjukhuset vem barnet var.

5.

Devi Budhathoki och hennes 3 barn (Mandira, Niraj och Manjura) har alla medfödd hypertrikos, en mycket sällsynt sjukdom som märks direkt från födseln. Den överdrivna hårväxten över hela kroppen gör att detta barn ser ut som en liten varg och det är därför man även ibland hänvisar till sjukdomen med uttrycket "varulvssyndrom".

Advertisement

6. Hon har definierats den vackraste flickan i världen

Med sina blå ögon och svallande hår blev Jare redan känd för allmänheten vid bara 5-års ålder för sin otroliga skönhet.

7. Giuliano Stroe har en extremt vältränad kropp!

image: Instagram

Giuliano är en rumänsk bodybuilder som började träna med sin pappa redan vid 2-års ålder.

Advertisement

8. Ava Clarke är albino

När hon kom till världen hade hon gråblå ögon och hennes vackra hud var nästan snövit. Vad var konstigt med det? Att hennes föräldrar är ett afroamerikanskt par med mycket mörk hudfärg.

9. Dzhambulat Khatokhov har kallats det "tyngsta barnet i världen"

Vid 1-års ålder vägde han redan 17 kg, medan han vid 2 redan hade nått 34 kg. Hans storlek är verkligen helt otrolig.

Advertisement

10. Den här lilla flickan har ett blått öga och ett mörkare. Ett av genetikens otroliga "trick" !

11. Två väldigt olika tvillingar!

Några av dessa barn ser ut som små superhjältar med övernaturliga krafter men de är faktiskt barn som alla andra, som bara haft turen att födas med mycket unika egenskaper!

Tags: MärkligtBarnOtroligt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack