En kvinna föder en bebis på 6,3 kilo: "Jag trodde att det var tvillingar" - TittaPaVideon.se
x
En kvinna föder en bebis på 6,3 kilo:…
Att vara förälder: 17 roliga jämförelsebilder som visar skillnaden mellan Hon blir kvar bredvid sin häst fast i leran i mer än 3 timmar, både hon och hästen blir som tur var räddade tillslut

En kvinna föder en bebis på 6,3 kilo: "Jag trodde att det var tvillingar"

19 September 2020 • Av sofia
3.328
Advertisement

Ett barns födelse är alltid en händelse som medför glädje, spänning och nyfikenhet, vid tanken på hur det ofödda barnet kommer att se ut, vilka egenskaper det kommer att ha, vilket utseende, hur hens personlighet kommer att vara. Det var samma sak för LaQueena Hunter Grover, en amerikansk mamma från Louisiana som, när hon blev gravid, omedelbart insåg att hon bar på något mycket speciellt inuti sig.

Hon bar på en son, men det verkade som om han inte var ensam med tanke på hur mycket hennes mage vägde och växte. Så pass mycket att LaQueena under lång tid trodde att hon väntade tvillingar, men hon skulle garanterat få en överraskning.
 

via: WDSU News

60 cm och 6,3 kg, tror du att en bebis kan komma till världen och redan vara så stor? Om svaret är nej, tänk igen, för LaQueenas tredje barn, som fick namnet Loyalty, föddes just så och överraskade både läkare, familj och hela världen med sin storlek.

"Jag trodde att de var tvillingar, alla jag träffade sa att det inte bara kunde finnas en bebis där inne" sa kvinnan angående reaktionerna från hennes bekanta under de sista månaderna av graviditeten. Eftersom hennes två första barn föddes med en vikt på 3,2 respektive 4,9 kg, hade den här mamman aldrig kunnat förvänta sig att hon bar på en sådan "jätte" i magen.

Advertisement

När bebisen föddes blev LaQueena helt chockad när en av sjuksköterskorna avslöjade Loyaltys vikt och längd för henne och det var inte svårt att förstå varför. Efter några dagar på intensivvårdsavdelningen var den nyfödda bebisen vid utmärkt hälsa och lycklig tillsammans med sin familj.

För att klä honom var hon tvungen att använda kläder som för 18 månader gamla barn och självklart är hans blöjor inte direkt spädbarnsstorlek heller. Allt som återstår är att önska allt gott till denna stora kille som redan när han kom till världen väckte starka känslor och överraskade alla!

Tags: MärkligtBarnOtroligt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack