15 bilder på barn som fötts med så mycket hår att man knappt kan tro att de är äkta - TittaPaVideon.se
x
15 bilder på barn som fötts med så…
Ett homosexuellt par lyckas adoptera 4 syskon från ett barnhem: En pojke på 4 år är den enda i klassen som inte får någon julklapp som straff av fröknarna för att han är

15 bilder på barn som fötts med så mycket hår att man knappt kan tro att de är äkta

31 December 2020 • Av sofia
974
Advertisement

När barnet föds grips föräldrarna av en konstig blandning av känslomässiga tillstånd såsom glädje, lyckorus, oro, osäkerhet, rädsla och spänning. För många är det första gången, för andra inte, men tankarna är fortfarande många och kommer okontrollerat. Hur ska man bete sig? Hur förstår man barnets behov? Hur ser man till att barnet mår bra? När stunden väl var kommen kommer föräldrarna till dessa 15 barn förmodligen att ha tänkt "hur är det möjligt att mitt barn redan har allt detta hår?". Är det genetiskt, tur, för tidig tillväxt eller bara slumpen? Barnen på dessa 15 foton har ett hår som är så tjockt att det skulle skulle göra många människor avundsjuka och kommer antagligen att bli tvungna att boka tid hos frisören tidigare än väntat.

1. När de ser den här pojken, frågar alla människor i grannskapet mamman om hans hår.

2. Pojken med det förvånade ansiktsuttrycket har bestämt att idag är rätt dag att för att se lite galen ut

Advertisement

3. Den här lilla flickan poserade för ett foto och det första man lägger märke till är hennes hjälm av tjockt svart hår.

4. Även den här lilla tjejen med mycket gulliga kinder som bara är några månader gammal har en mängd hår som många avundas.

5. Det är så vackert och tjockt att det kräver speciell vård. Barnet vill vara välkammat, så mamman tar hand om håret med en kam och lite gel.

Advertisement

6. Är vi verkligen säkra på att det inte är en peruk? Man undrar hur många centimeter den här lilla flickans hår växer varje dag?

7. Den här lilla pojken som också poserar bryr sig om sin frisyr eftersom han vill se ut som en riktig gentleman.

Advertisement

8. Han är redan stor och inte bara för att han har svallande och glänsande brunt hår, men även för att han som en riktig man bestämt sig för att läsa tidningen.

9. Även den här lilla mannen har en snygg frisyr för att ligga i mammas och pappas säng

Advertisement

10. Med sitt mörka och mjuka hårsvall går den här flickan till parken för att låta andra barn avundas.

11. Det var så mycket hår att föräldrarna var tvugna att klippa och fröken valde att skaffa lugg.

12. Vi har dock inte glömt de lockiga barnen! Lite rufsigt efter en tupplur, men hur söta som helst ändå.

13. Den här glada pojken ringde frisören för att fixa sitt hår och har nu en söt frisyr som framhäver hans runda kinder.

14. Någon vaknade snett imorse eller så var det kanske mamma eller pappa som gjorde honom arg? Den här pojkens frisyr säger allt.

15. Den här pojken ville ha mittbena men verkar inte särskilt nöjd med sin frisyr

Mittbena, lugg, fräcka frisyrer eller klassiska sådana, en sak som är säker är att föräldrarna roar sig med att fixa sina barns hår och fota det. Om du hade ett långhårigt barn, vilken frisyr skulle du välja till det?

Tags: MärkligtBarnOtroligt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack