Ett hunddagis återskapar en julkrubba med tolv lydiga hundar

av sofia

25 December 2022

Ett hunddagis återskapar en julkrubba med tolv lydiga hundar
Advertisement

Att leva med en eller flera hundar är ett underbart privilegium, men ibland kan våra fyrbenta vänner känna sig ensamma eller bete sig ouppfostrat när vi är borta från hemmet för att gå till jobbet. Av denna anledning, i Europa och i resten av världen, föddes dagis för hundar. En anläggning i Storbritannien erbjuder även hundträning och dagiset tillbringade hela året med att öva på att genomföra en julfotografering där dessa svansviftande vänner poserar framför en julkrubba. Resultaten var så fantastiska att bilderna omedelbart spreds på sociala medier.

via Facebook / Daycare 4 Dogs

Advertisement

We do a Nativity scene every year and we think this is the best we have ever done!🎄🤶🎄🤶🎄

Pubblicato da Daycare 4 Dogs su Venerdì 9 dicembre 2022

Med hjälp av personalen på "Daycare 4 Dogs" som det här dagiset som ligger i Manchester heter, gick ett dussin hundar - inklusive en Cocker Spaniel, en Beagle och en Schnauzer - samman och poserade för några bilder iklädda papperskronor, glitter och kökshanddukar. Stallet de poserar framför är handgjort och det finns till och med en valp utklädd till Jesusbarnet som kikar ut ur krubban.

Emma Billington, ägare till anläggningen, sa att den "ikoniska" bilden av julkrubban visar hur otrolig hennes personal och hundar är: "Jag hoppas att det sprider lite festligt jubel", kommenterade hon. Det är en stor utmaning för hundar att ta på sig accessoarer såsom hörlurar eller handdukar och posera i några sekunder. "Vi tränar året runt, det rör sig inte om tur. De har vant sig vid det och det är en del av deras dagliga rutin. Vi tänkte bara att det skulle få kunderna att skratta och få folk att le, vilket är vad vi alltid gör”, förklarade Emma.

Advertisement

Here’s a few more of our Xmas pics!🎄🧑‍🎄⛄️❄️

Pubblicato da Daycare 4 Dogs su Martedì 13 dicembre 2022

Emma förklarade till slut att ägarna till hundarna på bilderna älskar att posera för julfoton och att alla får sig ett gott skratt när de tittar på resultatet.

"Det finns inget lyckligare än att tillbringa den dagen med hundar och se dem göra olika saker," skriver Emma Billington: "Det handlar bara om att se dem lyckliga. Vårt motto är att "förbättra hundarnas liv", och det är det vi strävar efter varje dag. De är så intelligenta och kapabla till att göra saker att det i slutändan är de som lär oss människor många lärdomar!"

Advertisement