En schäfervalp finner skydd i stadens julkrubba efter att ha blivit övergiven - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En schäfervalp finner skydd i stadens…
De lär känna varandra på nätet och när de träffas inser de att de varit tillsammans 30 år tidigare En lastbilschaufför gråter av glädje när han återfinner den katt som alltid brukade följa med honom på hans resor

En schäfervalp finner skydd i stadens julkrubba efter att ha blivit övergiven

Av sofia
7.552
Advertisement

Det sägs att vi under julen alla blir snällare men de som spridit hat och varit trångsynta hela året kommer säkert inte att förändras på några dagar och framför allt kommer de inte att göra det bara för att det är jul. Det finns faktiskt de som utför dåliga handlingar varje dag och det finns de som överger en hund även under julhelgen.

Ensam och övergiven av sin ägare har denna hund hittat skydd under natten i en julkrubba i staden.

Ett djur bör aldrig överges. Om vi stöter på svårigheter och riskerar att inte kunna ta hand om dem längre, måste vi komma ihåg att det alltid finns en alternativ lösning till att bara överge dem.

En incident som rörde hela staden ägde rum för några år sedan i Criciùma, Brasilien, just under jul. Här hittades en shäfervalp ihopkrupen i Jesus vagga.
 

Även om episoden ägde rum år 2016, pratas det varje år under julen om händelsen på sociala medier. Vilken plats skulle kunna vara mer lämplig för att välkomna en levande varelse än hos Josef och Maria? En symbolisk fristad som även i praktiken hjälpte valpen att känna sig mindre ensam och att hitta en "hundkoja" som åtminstone var mysig nog att tillbringa natten i.

En historia som har rört och fortsätter att röra användare över hela världen och som påminner oss om hur mycket grymhet som kan finnas i själen hos en människa som beslutar att överge sitt husdjur.
 

Tags: DjurHundarJul
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack