En gatukatt hamnar av misstag i en bur med ett lodjur och mellan de två föds en oväntad vänskap - TittaPaVideon.se
x
En gatukatt hamnar av misstag i en bur…
Den här flickan räddade en åsna och behöll den som husdjur 7 egenskaper som gör människor födda i Lejonets tecken mycket speciella

En gatukatt hamnar av misstag i en bur med ett lodjur och mellan de två föds en oväntad vänskap

13 December 2019 • Av sofia
5.161
Advertisement

Liksom alla kattdjur är lodjur territoriella djur som älskar att jaga i skymningen eller gryningen. De är rovdjur som försvarar sitt territorium med klor och tänder vid behov och det är därför det som hände i djurparken i St. Petersburg i Ryssland har roat många människor. En gatukatt katt hamnade av misstag inne i en bur tillsammans med ett lodjur, som inte attackerade den alls, tvärtom. I videon som någon turist antagligen har filmat, kan vi se lodjuret som leker med "inkräktaren"... det verkar som om det har fötts en ny vänskap!

Ingen hade kunnat förvänta sig att sådan samlevnad skulle kunna sluta bra, men en viss vänskap verkar ha fötts mellan de två kattdjuren. Från videon kan vi se hur de två närmar sig varandra utan rädsla och hur de leker ömt med varandra.

Å andra sidan, om lodjuret tillbringar större delen av sin tid för sig självt, kanske det känner sig väldigt ensamt och det är inte förvånande att en ny vän kan ha väckt denna ömma sida hos djuret.

Dessa otroligt söta bilder som visar ett möte mellan två djur som övervinner alla hinder!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack