Ögonbryn som julgranar - den nya jultrenden

av sofia

26 December 2022

Ögonbryn som julgranar - den nya jultrenden
Advertisement

Under julhelgen låter fler och fler sig förtrollas av ljusens magi och alla pyntade granar och träd runt gatorna och i husen. Vissa tjejer känner sig till och med inspirerade till att prägla julhelgens anda på huden, kanske med en snygg sminkning i jultema att visa upp på juldagen.

De flesta kvinnor väljer gyllene färger, som glittriga ögonskuggor och djuprött läppstift, men makeupartisten Maryna Molchanova har hittat ett väldigt originellt sätt att sminka sig i jultema med hjälp av sina julgransögonbryn.

via @molchanova.mua/Instagram

Advertisement
@molchanova.mua/Instagram

@molchanova.mua/Instagram

Maryna har över 177 000 fans på sitt Instagram-konto och överraskade nyligen sina användare med sin sminkning i jultema som delas i en kort video. Den unga kvinnan visade sin makeup och gjorde det steg för steg. Först kammade hon sina ögonbryn genom att dela dem på mitten, borsta de översta stråna uppåt och de undre nedåt.

Strax därefter applicerade Maryna mörkgrön ögonskugga för att måla sina bryn och skapa en "graneffekt". Slutligen använde den unga makeupartisten pennor för att rita cirklar för att skapa effekten av julgranskulor.

Advertisement
@molchanova.mua/Instagram

@molchanova.mua/Instagram

Slutresultatet är mycket effektfullt och uttrycker utan tvekan julstämningen. Videon fick genast tusentals visningar och hundratals kommentarer, varav många uttryckte beundran för den orginella idén. Många professionella makeupartister som är aktiva på sociala medier har hämtat inspiration från detta och omarbetat en serie varianter och skapat en riktig modetrend på Instagram.

"Det är så intressant, fascinerande och roligt på samma gång!" kommenterade en tjej. ”Älskar din oändliga fantasi!” skrev en annan. "Mycket kreativ look - jag älskar det!" skriver ännu en kvinna. Däremot fanns det även de som kritiserade den unga kvinnans val och ansåg att det var överdrivet: "Tycker du inte att det är ett löjligt påhitt?" och fick som svar av en av hennes förljare: "Varför? Det är faktiskt en kreativ, originell och väldigt cool idé!".

Vad tycker du? Kommer du att hämta inspiration från denna alternativa makeup?

Advertisement