Han organiserar en 100 000 euro dyr fest för att fira sin hunds födelsedag: "Allt för min prinsessa"

av sofia

21 December 2022

Han organiserar en 100 000 euro dyr fest för att fira sin hunds födelsedag: "Allt för min prinsessa"
Advertisement

Kärleken till ett husdjur är omätbar och våra fyrbenta vänner vet verkligen hur man lär ut fri och osjälvisk kärlek så det är omöjligt att inte ge efter för deras underbara kärleksförklaringar. De lyckas ta sig in i människors hjärtan och hem och sprider leenden varje dag i mattes eller husses liv.

Gabriel Iglesias - en välkänd amerikansk komiker - vet detta mycket väl och sparade inte på utgifterna när han anordnade en överdådig födelsedagsfest för Risa, sin älskade chihuahua, med över 300 gäster, inklusive andra hundar, som kostade drygt 100 000 euro: "Allt för min lilla prinsessa. Risa har gett mig många år av lycka", förklarar den 46-årige mannen.

via DailyMail

Advertisement
TikTok - @fluffyguy

TikTok - @fluffyguy

Festen som arrangerades av Gabriel i Risas ära var en quinceañeras, ett mycket populärt firande i Latinamerika som tillägnas tjejer som fyller 15 år, Risa är också mellan 16 och 17 år. "Jag har haft hundar sedan jag var liten och Risa är den enda honhund jag någonsin haft", säger han. "Ända sedan jag har haft henne och sedan dag ett har hon alltid legat i min tröja eller jacka. Vi är väldigt nära", tillade han.

"Jag sa till mig själv: okej, jag gör det bara en gång. Jag har aldrig haft en dotter, jag har aldrig haft en egen son, så jag kommer att ägna mig åt Risa fullt ut", förklarar Gabriel. Till sin 4 kilo tunga "prinsessa" beställde komikern tre skräddarsydda klänningar och en barnvagn som lilla Risa skulle sitta i för att komma till festlokalen inför 300 gäster och 12 hundar.

Advertisement
TikTok - @fluffyguy

TikTok - @fluffyguy

Gabriel skötte också underhållningen till festen och anställde många artister: dansare och musiker. "Jag tror att Ritas favoritdel var när alla gick och jag tog henne till en restaurang för att äta kycklingnuggets", skämtar mannen.

Angående det höga priset för evenemanget, runt 100 000 euro, säger han: "Jag slog på stort, och jag fick kritik från användare som anklagar mig för att ha slösat bort mina pengar. I verkligheten är det inte så. Jag organiserade en fest för en liten varelse som betyder så mycket för mig. Jag brukar inte slösa bort mina pengar, men för denna speciella dag gjorde jag ett undantag: jag brydde mig inte om hur mycket det kostade", avslutar han.

Vad tycker du?

Advertisement