Hon älskar sitt jobb och visar det genom att tatuera in företagets logotyp på benet

av sofia

27 December 2022

Hon älskar sitt jobb och visar det genom att tatuera in företagets logotyp på benet
Advertisement

Det finns ett mycket känt citat som säger "Välj det jobb du älskar och du kommer aldrig att arbeta en enda dag i hela ditt liv" och det stämmer verkligen. Människor som vaknar på morgonen glada över att gå till jobbet är bland de lyckligaste människorna i världen, eftersom de försörjer sig med hjälp av en extremt givande aktivitet.

Ett exempel på någon som haft sådan tur är Rachel Wallace, en 39 år gammal kvinna från Cheshire, England, som är djurfrisör till yrket. Kvinnan älskar salongen hon jobbar för så pass mycket att hon - för att visa sitt engagemang - bestämde sig för att tatuera in företagets logotyp.

via Mirror

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Rachel har valt att hylla sitt jobb som hundtrimmare genom att välja logotypen för butiken Four Paws Doggie Daycare and Pet Grooming som sin nya tatuering. Hennes chef, Fern Gresty, var definitivt imponerad av hennes val och skämtade om att från och med nu får hon inte sluta under resten av sin karriär.

"Rachel är den mest produktiva frisören i den här salongen – det är ett privilegium att ha henne med oss ​​för att ta hand om hundarna i Cheshire. Jag är så tacksam för hennes engagemang och jag är så stolt över att veta att verksamheten jag har skapat betyder lika mycket för andra människor som den gör för mig! Rachel har en fast tjänst på den här salongen, men nu är Four Paws-salongen bokstavligen en del av henne!" säger Fern.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Det är ett outplånligt märke som definitivt inte kommer att tillåta mig att hitta arbete för konkurrerande företag," log Rachel och tillade: "Jag är mer än glad över det, för det var mitt mål: att bevisa att jag inte tänker gå någonstans. Jag antar att mitt ben nu är en del av mitt CV! Jag har många tatueringar, så det verkade kul att ha logotypen för företaget jag jobbar för också."

Angående sitt jobb förklarade Rachel att hon inte kunde be om mer: "Jag älskar att arbeta med hundar eftersom de är goda och ärliga varelser och om de försöker bita dig är det bara för att de är rädda. Hundvård är ett väldigt kreativt jobb och det är underbart att kunna etablera ett förtroendeförhållande med en misstroende hund, för så småningom vinner man hundens förtroende genom att knyta ett vackert band”.

Vad har du för relation till ditt arbete? Är du lika nöjd med det som hon är?

Advertisement