De retar henne för hennes enorma ögon: "Jag bryr mig inte för jag tycker att de gör mig snyggare"

sofia

25 November 2022

De retar henne för hennes enorma ögon:
Advertisement

Ibland pratas det om särskilda kännetecken, de egenskaper som väldigt få människor har eller som till och med är unika, som skiljer dem från alla andra. Det finns de som har födelsemärken av en ovanlig form eller mindre stora och de som har andra detaljer som gör dem speciella utseendemässigt. Dessa anses dock inte alltid vara positiva och vissa individer kan till och med bli retade.

Den unga kvinnan vi vill berätta om idag vet något om den saken. En 21-åring som har tvingats utstå stark kritik för den fysiska egenheten som gör henne speciell. Låt oss ta reda på vad det rör sig om.

via Daily Star

Advertisement

@sam.mcnab/Tik Tok

Samantha är en ung tiktoker som älskar att skapa innehåll för webben och har många följare. Hon får många visningar och likes på sina videor, men hon har också hamnat i centrum för stark kritik. Varför? Tydligen skulle hennes ögon vara för stora och förstöra hennes skönhet.

Faktum är att kvinnan har två gröna ögon som är mycket större än vanligt och detta gör henne ganska unik. Det verkar dock inte som att alla är överens och därför har hon valt att prata om detta i ett kort klipp. På bilderna bestämde sig Sam – detta är vad hon kallar sig själv för – för att ta del av en trend där människor visade sig själva på video, men döljer det som påstås "förstöra" deras utseende.

Tjejen börjar därför videon med ögonen täckta av händerna, men kort därefter visar hon sitt ansikte och låter folk se hennes fantastiska blick. Hon är stolt över vad moder natur gett henne och har inte för avsikt att låta sig påverkas av andras åsikter och "gömma sig".

@sam.mcnab/Tik Tok

Innehållet fick många kommentarer, bland vilka några avfärdade kritiken och talade om för henne hur vackra hennes ögon var. "Du är underbar, jag hade inte förväntat mig det här" - kommenterar en användare och - "Dina ögon är fantastiska" - och så vidare med många andra meddelanden som gav henne komplimanger.

Synd att det även fanns de som fortsatte att reta henne och jämförde henne med karaktärerna i Tim Burtons filmer eller Mr Bean. Trots allt bryr hon sig inte och fortsätter att vara stolt över dem och visa upp dem utan problem.

Vad säger du: gillar du dem?

Advertisement