Ett barn med motoriska svårigheter bär sina föräldrars vigselringar och detta rörde alla inbjudna

av sofia

19 November 2022

Ett barn med motoriska svårigheter bär sina föräldrars vigselringar och detta rörde alla inbjudna
Advertisement

Att gifta sig med personen du älskar är uppfyllelsen av en dröm och början på ett nytt liv tillsammans. Om man sedan bestämmer sig för att skaffa barn eller redan har ett så blir allt ännu mer speciellt, speciellt om barnet har möjlighet att vara närvarande på sina föräldrars bröllopsdag. Här får den händelsen ännu mer värde och blir om möjligt mer speciell.

De två makarna som står i centrum för denna berättelse vet detta mycket väl. De hade varit tillsammans ett bra tag och hade bestämt sig för att svära varandra evig kärlek genom att gifta sig så de anordnade en underbar ceremoni där även deras son såklart fick en viktig roll. Det var just han som sedan stal showen när han bar fram kudden med ringarna till sin mamma och pappa. Låt oss berätta mer om dem.

via Radio Karibena

Advertisement
soujosianeamorim/Instagram

soujosianeamorim/Instagram

Josiane Amorim är en brasiliansk entreprenör som gifte sig med sin älskade Hudson Alves i en drömceremoni. Designad in i minsta detalj med en ritual som hölls utomhus, kom brudgummen dit på en vit häst och hon klädd i en prinsessliknande klänning, dagen verkade redan vara perfekt så här, men en liten bit saknades fortfarande: lilla Enzo.

Under ett ögonblick distraherade barnet gästernas uppmärksamhet från mamma och pappa och gjorde entré för att ta med sig vigselringarna till det nygifta paret. Varför var det så rörande och fick så mycket uppmärksamhet? Den lilla killen var visserligen söt, men också för att ingen hade förväntat sig att det skulle vara möjligt. Faktum är att Enzo drabbades av cerebral pares och detta tillåter honom inte att röra sig normalt, men tack vare hjälpen av en rullator lyckades han ta sig fram längs med altargången fram till sina föräldrar och ge dem ringarna.

Advertisement
soujosianeamorim/Instagram

soujosianeamorim/Instagram

Det var Josiane som gjorde det rörande ögonblicket känt genom att lägga upp en video på sin Instagram-profil. "Den första versionen av videon fick mer än 4 miljoner visningar - skrev kvinnan på sociala medier - vilket är anledningen till att jag la upp en andra och jag är tacksam för alla vänliga kommentarer och kärleksfulla ord".

Att vara mamma och kunna ta hand om sin lilla Enzo är det viktigaste för henne och hon beskriver sin mammaroll så här: "Han är min dagliga inspirationskälla, min styrka. Familjen är det mest värdefulla som finns i livet och jag känner mig hedrad över att vara mamma till den här lilla prinsen".

soujosianeamorim/Instagram

soujosianeamorim/Instagram

Ord fulla av kärlek och tacksamhet som rörde människor världen över.

Vi vill bara önska dem den allra ljusaste framtiden och hoppas att de ska kunna njuta av stunderna tillsammans med sin lilla son varje dag.

Advertisement