På bröllopsdagen erbjuder sig brudgummen att bli adoptivpappa till sin partners döttrar - scenen är rörande - TittaPaVideon.se
x
På bröllopsdagen erbjuder sig brudgummen…
Hon ammar inte sitt barn sedan en tid tillbaka, men upptäcker att hennes svärmor gör det i smyg i hennes ställe - mamman blir vansinnig De hittar en sten som är lika stor som en böna i en park - det rör sig om en diamant på 4,38 karat

På bröllopsdagen erbjuder sig brudgummen att bli adoptivpappa till sin partners döttrar - scenen är rörande

05 Oktober 2021 • Av sofia
2.757
Advertisement

Barn behöver inte nödvändigtvis vara biologiska och Dontez Williams vet detta mycket väl. Under många år agerade han pappa till sin partner Myshellas två döttrar, innan han officiellt blev hennes make. Dontez och Myshella träffades runt 2014 efter att ha utbytt kontaktuppgifter på en dejtingsajt. På den tiden var den unga kvinnan en ensamstående mamma som fick ta hand om sina 1 och 2 år gamla döttrar, Abigail och Natalie. Sedan den dagen har det hänt många saker och slutligen har Dontez och Myshella krönt sin kärleksdröm genom att gifta sig. Bröllopsdagen var dock också en speciell händelse för Myshellas två döttrar, eftersom Dontez officiellt erbjöd sig att bli deras adoptivpappa. En scen som till en början förvirrade bröllopsgästerna, men som efter en kort stund fick alla att explodera av lycka.

image: Instagram

Dontez ville dock inte bara be de två tjejerna att acceptera honom som pappa - han ville att det skulle bli en speciell händelse! Dontez överraskning lyckades perfekt och på bröllopsdagen knäböjde han framför de två tjejerna för att fråga dem: "Får jag bli eran pappa?". Scenen var minst sagt rörande och rörde inte bara brudgummen och de små flickorna, utan också vittnena och de flesta gästerna.

image: Instagram

Dontez hade inte nämnt innan vad han tänkte göra under ceremonin, förutom för tjänstemannen. Innan den stora dagen, hade Dontez förberett talet han skulle läsa under ceremonin och han minns att bara tanken gjorde honom rörd: "Bara tanken på att jag skrev löften till dem fick mig att vilja gråta" sa han och tillade: "När jag kände den känslan bara vid tanken, tänkte jag: Jag måste göra det här. Det här är rätt beslut. Det finns inga om eller men."

Advertisement

Här är den rörande videon:

image: Instagram

Flickornas mamma, Myshella, blev chockad, men väldigt glad över det som hände: "Hon var verkligen glad att jag kände så för dem och sa att hon är tacksam för att få ha mig i deras liv", berättar Dontez. I sitt känsloladdade tal erkände Dontez att det att ta hand om barn "verkligen gör dig till en man." "Jag trodde inte att du verkligen blev en man när du fick barn. Att vara den som uppfostrar dem, skyddar dem, utbildar dem och stöttar dem. Av alla dessa skäl har ni hjälpt mig att bli en bättre människa. Jag vet att jag är en fadersfigur för er båda" avslutade han i sitt tal till de två tjejerna. Båda tvekade inte en enda sekund med att svara ja på Dontez fråga.

Det hela slutade med en kram full av tårar och glädje. Vi kunde inte vara lyckligare för denna underbara familjs skull!

Tags: BarnRörandeBröllop
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack