x
Hon föder barn på sätet i en taxi:…
Min gravida kollega somnade på jobbet och jag väckte henne inte, så nu tycker alla att jag satte henne i en svår situation Hon lyckas inte ta bort sin tillfälliga tatuering i ansiktet:

Hon föder barn på sätet i en taxi: "Dagen efter fick jag räkningen för rengöringen av bilen"

05 November 2022 • Av sofia
1.201
Advertisement

Det är inte lätt för en kvinna att möta en graviditeten. Det är bland det vackraste som kan hända i livet, det kan vi inte förneka, men för blivande mammor är det upp- och nedgångar under de 9 månaderna av väntan och framför allt i förlossningsögonblicket. Speciellt detta ögonblick är alltid väldigt speciellt och varje kvinna skulle vilja bli ledsagad och stöttad på bästa möjliga sätt.

Vi vet att barn alltid är bra på att överraska oss, ända sedan de är i sin mammas mage, så vissa gillar att överraska sina föräldrar genom att komma till världen tidigare än väntat. Detta kan skapa mindre problem, vilket till exempel hände med huvudpersonen i denna berättelse. Låt oss tillsammans kika på vad som hände.

via: The Sun

NOTA INTERNACIONAL Mujer da a luz en taxi y chofer le cobra dos mil pesos por manchar el coche Esta situación ocurrió...

Pubblicato da Noticias Boletín informativo su Giovedì 3 novembre 2022

Farah Cacanindin är en ung mamma på 26 år som födde sitt barn på ett väldigt originellt sätt. Kvinnan hade precis kommit ut från en rutinkontroll på grund av sin graviditet och ringde en taxi för att åka hem. Lugn efter läkarens försäkran var kvinnan på väg hem, men efter bara 5 minuter hände något helt oväntat. Den unga kvinnans vatten gick och det var plöstligt dags att föda.

En mycket oväntad situation för vilket taxichauffören frågade henne om han skulle stanna, men den blivande mamman sa åt honom att fortsätta, övertygad om att de skulle komma i tid till sjukhuset för att föda. Men de hann inte och kvinnan födde sin lilla Naia i baksätet på taxin. Under tiden har föraren larmat vårdcentralen för att se till att de gjorde sig redo, inom mycket kort tid, för att välkomna mamman och barnet.

När det väl konstaterades att mamman och bebisen mådde bra och att förlossningen i bilen inte hade orsakat några problem skickades de hem, där Farah fick ytterligare en överraskning. Några dagar efter den glada händelsen fick hon räkningen från taxibolaget som uppgick till 90 pund (drygt 1 100 kronor). En mycket hög räkning för den typen av taxiresa och när kvinnan tittade närmare såg hon att endast 30 pund var avsedda för färden, medan de återstående 60 var för rengöringen av bilen.

 

Advertisement

företaget hade debiterat henne räkningen för den oväntade rengöringen som orsakades av hennes förlossning. "Jag var medveten om att jag hade skapat lite kaos - sa 26-åringen - men det verkade inte särskilt artigt att skicka räkningen till mig, speciellt eftersom det var något oväntat".

Vad tycker du och hur skulle du ha tagit det i fall det varit du?

Tags: MärkligtKvinnorBarn
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack