x
Hennes pojkvän lämnar henne dagen…
Hon går och äter middag hemma hos sin pojkväns föräldrar för första gången och de ber henne betala för sin måltid Två ensamstående mammor slår samman sina krafter och flyttar ihop:

Hennes pojkvän lämnar henne dagen före bröllopet så hon säljer sin vigselring och åker på smekmånad tillsammans med sin mamma

04 November 2022 • Av sofia
1.028
Advertisement

När en relation tar slut är det alltid jobbigt. Men med tiden inser folk ofta att det var det bästa beslutet för dem, för om det inte finns någon ömsesidig förståelse eller några känslor kvar är det ingen idé att fortsätta. Men det betyder inte att det inte är en väldigt sorglig sak att behöva skiljas från någon du brukade vara tillsammans med. Alla har sitt eget sätt att hantera slutet på en kärleksrelation på och TikTok-användaren @laciiiegeesrna - eller helt enkelt Lacie Gooch - valde en mycket speciell lösning.


"Efter 5 år tillsammans och dagen före vårt bröllop bestämde mitt (numera) ex att han inte älskade mig längre och inte ville gifta sig längre. Och det är okej", förklarade den unga kvinnan i videon som delades på TikTok . "Vad jag gjorde var att åka på min smekmånad ändå, eftersom hans föräldrar hade betalat. Jag tog med mig min mamma och vi hade en fantastisk tid. Sedan, när jag kom tillbaka, tog jag min förlovningsring och vigselringen han hade köpt och gick till smyckesaffären."

"Jag använde de pengarna för att åka till Virgin Islands i två veckor. Jag kom tillbaka, gjorde en fotografering för att bränna klänningen jag skulle gifta mig i. Sedan, efter att vårt hus sålts, lämnade jag honom inte ett enda öre - eftersom depositionen hade betalats enbart av mig - och hittade ett nytt jobb" fortsatte Gooch och tillade att det var hennes mamma som betalade för det avbrutna bröllopet och att hon hade förlorat cirka 30 000 euro på grund av att det avbrutits.

Gooch ville i vilket fall poängtera att det inte var en lätt period för henne: "Så mycket som jag vill att alla ska tro att jag är en stark person, måste jag erkänna att så inte är fallet", skrev den unga kvinna i ett långt inlägg på Instagram. "Ja, jag brände min klänning, jag mådde jättebra och det hjälpte mig i läkningsprocessen. Men det du inte har sett är att de föregående nätterna bar jag min klänning ensam i min lägenhet och grät. Idag ser ni det här fotot. på mig som smuttar champagne och ser sorglös ut, men det man inte ser är att jag har legat i sängen hela dagen och gråtit med min bästa vän. Det finns bra dagar och dåliga dagar," tillade hon.

Den unga kvinnan förklarade att hon ville vara en inspiration för dem som går igenom en liknande situation: "Många människor har berättat för mig hur mina inlägg har hjälpt dem att övervinna sina svårigheter. Det känns så bra att höra att det jag har lagt upp har hjälpt andra! Ta hjälp av människor runt omkring dig för att hitta tröst. Hitta en hobby. Skriv dina tankar i en dagbok; det hjälpte mig mycket. Jag är med dig i den här situationen."

Att bränna klänningen, sälja vigselringarna, resa med mamman och dela med sig av sina tankar löste förstås inte allt, men det bidrog till att hon mådde bättre. Vad tycker du om hennes val?

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack