x
Hon är 50 och lägger upp en bild på…
En ung kvinna får möjligheten att krama om sin biologiska pappa som hon inte ens visste om att hon hade tack vare Facebook

Hon är 50 och lägger upp en bild på sig själv i bikini och får en massa kritik: "Lägg av och acceptera din ålder"

10 November 2022 • Av sofia
590
Advertisement

Att tänka att det finns en ålder för att göra vissa saker, att sätta gränser för tidens gång är något som ibland tas för givet, men inte alltid, och alla situationer måste utvärderas individuellt och man får inte vara för snabb att döma andra. Till exempel: upp till vilken ålder har en kvinna "rätt" att bära bikini när hon går till stranden eller poolen? Många är övertygade om att det alltid är okej, och att beslutet ligger helt hos personen i fråga som får avgöra huruvida hon vill eller inte, andra, anser tvärtom att det är fel att använda den här typen av badkläder efter att ha uppnått en viss ålder.

Tyvärr vet huvudpersonen i denna berättelse något om den saken. Hon är en 50-årig kvinna som attackerades på sociala medier för att ha lagt upp en bild på sig själv i bikini. Låt oss kika närmare på vad som hände.


Pubblicato da Thalia su Domenica 31 luglio 2022

Thalìa är en mexikansk sångerska och skådespelerska som blev mycket känd bland allmänheten för att ha spelat den älskade karaktären Miramar i en välkänd telenovela vid 23-års ålder. Kvinnan, som under åren har sett sin karriär växa, liksom hennes fans, tvingades möta vissa motgångar efter det att hon lagt upp en video och ett foto på sig själv på nätet

I videon, med tanke på sin karaktärs framgång, ser man skådespelerskan som tycker om att sjunga och dansa iklädd ett par jeans och en svart topp, medan hon på bilden visar upp sig i bikini. Två innehåll som har gett upphov till stark kritik bland användarna.

“Summer loving had me a blast Summer loving happened so fast I met a girl crazy for me Met a boy cute as can be Summer days drifting away To, oh, oh, the summer nights”. ¿Qué canción es? Adivina ;-)

Pubblicato da Thalia su Venerdì 22 luglio 2022

Kommentarerna mot kvinnan var inte alls trevliga och många rådde henne att acceptera sin ålder och sluta leka att hon var ung. "Du är 50, de där kläderna är inget för dig", "Varför vägrar du att bli gammal?", "Du är för gammal för att bära den sortens badkläder" - det här är bara tre av de många liknande kommentarer hon har fått på sina bilder.

Å andra sidan har det dock även funnits människor som har ställt sig på hennes sida och prisat hennes skönhet, kroppsbyggnad och ungdomliga utseende och hävdat att de som har uttryckt sig på ett visst sätt inte har gjort annat än att ge utlopp åt sin avundsjuka mot en person som trots att hon är 50 inte har något att avundas de yngre.

Advertisement
Pubblicato da Thalia su Lunedì 3 ottobre 2022

När allt kommer omkring kan man ju undra vem som bör avgöra huruvida det är rätt eller fel att dansa eller bära bikini när man är över 50?

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack