x
En 94-årig gammelfarfar får träffa…
En blivande brud väljer en höna som brudtärna eftersom hon tydligen inte hade hittat rätt person för att fylla den rollen Hon genomgår en skönhetbehandling för ögonbrynen men uppnår inte det önskade resultatet

En 94-årig gammelfarfar får träffa sitt barnbarnsbarn för första gången och börjar prata efter att inte ha sagt ett enda ord på flera månade

19 Oktober 2022 • Av sofia
22.092
Advertisement

Barn är underbara, det är vi väl medvetna om. Att komma i kontakt med dem, ha dem bredvid sig, uppfostra dem och låta sig förtrollas av deras små gester, är en obeskrivlig känsla. Ofta kan det att interagera med dem vara en form av terapi som behandlar både fysiska och känslomässiga åkommor.

En sak som hände huvudpersonen i den här historien. En farfarsfar som trots sin sjukdom lyckades överraska alla efter att ha träffat en mycket speciell människa. Låt oss berätta om dem.


Historien som spred sig snabbt på nätet och rörde över 1 miljon användare som såg videon, delades av Jamie Glassman, en ung mamma från Los Angeles. Kvinnan la upp ett klipp där hon ses presentera sin lilla dotter för sin mans farfar, Sylvan Lake. Den äldre mannen som hade varit tyst i månader på grund av Alzheimers och plötslig sinnesförvirring, reagerade på ett sätt som gjorde alla mållösa.

94-åringens första barnbarnsbarn hade en verkligt helande effekt på denna farfarsfar, till den grad att bebisen äntligen fick honom att prata igen efter en lång period utan att ha sagt ett enda ord. Den här historien har såklart rört alla de som sett den, men den person som upplevde de starkaste och mest äkta känslorna i det ögonblicket, var verkligen vår huvudperson.

Öga mot öga med den lilla flickan i huset tog den äldre mannen verkligen till vara på varje klapp på kinden hon gav honom och blev så rörd att han lyckades uttrycka sig på ett sätt som han inte gjort på länge. Kärleken till ett barnban kan därför vara ren terapi och få mycket viktiga resultat.

"När han såg henne lyste han upp och började prata - berättar Jamie - Det var otroligt och mycket känsloladdat, han kunde inte sluta. Så fort min bebis dök upp i hans liv gick han tillbaka till att leva på ett sätt som vi inte hade sett honom göra på länge." Ord som avslöjar den enorma kärleken mellan två människor som älskade varandra från första ögonkastet och mellan vilka det fanns ett mycket starkt band.

 

Advertisement

När allt kommer omkring vet vi mycket väl att detta är exakt vad som händer mellan barnbarn och mor- eller farföräldrar. Det spelar ingen roll hur många års skillnad det är mellan dem, kärleken mellan dem är omätbar.

Håller du med?

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack