Han sover på golvet i 5 månader, men lyckas sedan köpa en alldeles egen madrass: "Äntligen börjar det se ljusare ut"

av sofia

09 Oktober 2022

Han sover på golvet i 5 månader, men lyckas sedan köpa en alldeles egen madrass: "Äntligen börjar det se ljusare ut"
Advertisement

Alltför ofta tar vi de mest banala och vanliga sakerna för givet, som att ha ett tak över huvudet och, som om detta inte vore nog, möbler och inredning som berikar vårt hem. Men hur många gånger stannar vi egentligen upp och tänker på hur lyckligt lottade vi är? Det finns faktiskt människor som jobbar och kämpar dubbelt så mycket som vi, bara för att kunna skaffa en säng och fyra väggar runt den. Det kan verka banalt, men nuförtiden finns det så många människor som av en eller en annan anledning inte har så de klarar sig. Huvudpersonen i den här historien har gått igenom en mycket svår stund, men nu är hon väldigt lycklig över att dela sitt senaste köp med människor på nätet: hon har äntligen skaffat en egen säng.

via Twitter / LeratoRSA

Advertisement
Twitter / LeratoRSA

Twitter / LeratoRSA

Att köpa en ny säng kan verka som en liten sak, men för många är det inte det. En användare har faktiskt publicerat de goda nyheterna på Twitter och bifogat ett foto på hennes nya säng som fortfarande är i förpackningen. Hennes status talar för sig själv: "Efter att ha sovit på golvet i 5 månader lyckades jag äntligen köpa en säng" står det i bildtexten. Kvinnan, som är av nigerianskt ursprung tillade sedan: "Det här året har varit tufft för mig, men äntligen ser jag lite ljus. Nu kommer det att bli bättre".

En bra madrass kan kosta mer än 10 000 kronor, så vi är inte förvånade om många människor väljer att köpa en mycket billigare variant eller väntar tills de har lagt undan tillräckligt mycket pengar, precis som användaren som är huvudpersonen i den här historien, "LeratoRSA", som tillbringade 5 månader med att sova på golvet.

Advertisement

Meddelandena strömmade in i kvinnans inkorg från människor som delade glädjen över hennes senaste köp och berömde henne för hennes hårda arbete för att göra sitt liv bättre. Alla tvingas vi möta svårigheter i vardagen, vilket förmodligen är anledningen till att denna kvinnas personliga seger är något som så många andra människor har tagit till sig: "Njut av din seger. Oavsett hur liten den kan tyckas vara för dig, fira dina uppnådda resultat. Jag önskar dig en god natt i den nya sängen, syster" läser man i kommentarerna.

Efter så många ansträngningar och svåra stunder har hennes ansträngningar till slut gett resultat och äntligen kommer den här kvinnan att kunna sova gott. Starkt jobbat!

Advertisement