Han frågar en 100 år gammal man om han vill följa med till Disneyland, han tackar ja och tillsammans spenderar de en minnesvärd dag tillsammans

av sofia

30 September 2022

Han frågar en 100 år gammal man om han vill följa med till Disneyland, han tackar ja och tillsammans spenderar de en minnesvärd dag tillsammans
Advertisement

Det finns människor som föds med viljan att hjälpa andra och som gör allt för att sprida lite vänlighet och godhet. En av dessa är Isaiah Garza, en designer och entreprenör som har lyckats förändra sitt liv på ett kraftfullt sätt. En gång i tiden var han hemlös, men idag finns det kändisar som bär smycken designade av honom. Tack vare sin framgång kan Jesaja också ägna sig åt en annan viktig verksamhet, som är att göra andras liv bättre och att vara ett föredöme för kommande generationer. Bland de många positiva handlingarna som han har gjort gjorde Jesaja dagen lite ljusare för en 100-årig man, som vid det här laget inte trodde att han skulle få uppleva sådana speciella stunder längre.

via TikTok / isaiahgarza

Advertisement
TikTok / isaiahgarza

TikTok / isaiahgarza

I en av sina videor på TikTok frågar Isaiah en äldre man som han träffade på gatan om han skulle vilja följa med honom till Disneyland, världens mest kända nöjespark. Mannen blir till en början lite förvirrad och frågar Jesaja om han är säker på att han vill att han ska följa med honom. "Förlåt om jag stör dig, idag har varit en lite svår dag för mig", säger Isaiah i videon, medan den gamle mannen lyssnar på honom, och håller balansen med hjälp av en rullator, "Jag skulle vilja veta om du vill följa med mig till Disneyland."

Mannen, som är 100 år gammal, hade aldrig kunnat förvänta sig ett sådant förslag och tackade genast ja. Redan från början är det tydligt att Jesaja kommer att låta den här mannen få uppleva något roligare än vanligt, men den mest anmärkningsvärda aspekten är att den unge mannen inte öppet säger till honom att han gör det för hans skull utan tvärtom framstår den unge mannens begäran som en tjänst som han hoppas att den äldre kommer att göra honom. I vilket fall kommer de båda i slutet av dagen att inse att de har fått uppleva något oförglömligt.

Advertisement
TikTok / isaiahgarza

TikTok / isaiahgarza

På TikTok-videon kan vi se mannen som, trots sin ålder, har väldigt roligt på världens mest kända nöjespark - trots allt är Disneys magiska värld ålderslös! Det mest rörande är hur Jesaja i slutändan verkligen lyckades förvandla den här mannens dag till ett av hans vackraste ögonblick: "Jag trodde att mitt liv var slut" kommenterar den gamle mannen i videon, synligt rörd och lycklig över denna speciella gåva. Låt oss inte glömma att äldre människor ofta lever isolerade från samhället och att det är mycket svårt för dem att övervinna ensamheten. Leendet hos den här mannen är dock verkligen en värdefull gåva för Jesaja, som inte kan vänta med att få dela fler stunder med sin "nya farfar".

Advertisement