x
Pappan klagar varje kväll när han…
En ung man med en fattig bakgrund studerar med böcker som han hittat i soporna och idag går han på ett prestigefyllt universitet Han vägrar tatuera in en ros på 15-årings hals, men mamman insisterar:

Pappan klagar varje kväll när han kommer hem så hans dotter bestämmer sig för att härma honom för att ge honom en läxa

24 September 2022 • Av sofia
19.061
Advertisement

Alla känner sig trötta efter 8 långa arbetstimmar och det är helt normalt att komma hem med en önskan om att inte behöva lyfta ett finger. Men livet ser ofta väldigt annorlunda ut och om du inte föds i en mycket rik familj där det finns personal lagar mat, stryker och tvättar åt dig, kommer du att tvingas möta de små dagliga utmaningarna även efter jobbet. Det finns dock män som fortfarande kräver att hitta huset i ordning, en varm middag som redan står på bordet och barn som redan har tvättat sig och har pyjamas på sig. En ung kvinna berättar hur trött hon var på att höra sin fars klagomål varje gång han kom hem från jobbet, särskilt eftersom det slutade med att han alltid bråkade med hennes mamma, så hon kom på en plan för att lära honom en läxa.

via: Reddit

En 16-årig tjej förklarade för Reddit-användarna att hennes pappa, som är 46 år gammal, är den som jobbar och försörjer familjen, medan hennes mamma tar hand om allt som har med huset och barnen att göra: matlagning, tvätt, stryka, städa, ta hand om barnen, o s v. Det mest irriterande med den här situationen för henne är att hennes pappa kommer hem varje dag och klagar på husets tillstånd: mattan är smutsig, middagen är inte klar än och så vidare. Dessa ständiga klagomål leder till ständiga gräl med flickans mamma och, som du kan föreställa dig, är situationen inte alls trevlig. Den unga kvinnan kom sedan på ett sätt för att få sin pappa att reflektera över sitt beteende. Hur? Genom att bete sig precis som han.

En kväll iscensatte flickan en liten föreställning framför sin pappa: svart tejp för att likna en mustasch och attityden hos någon som just kommit hem trött och redo att klaga om allt och alla. I samma ögonblick som hennes pappa kom hem började den unga kvinnan bete sig precis som han.

"Jag är hemma!" ropade flickan, precis som hennes pappa brukar göra. Sedan satte hon sig i soffan bredvid sin pappa och fortsatte med iscensättningen: "Jag började ta av mig skorna medan jag klagade över husets tillstånd. Min pappa tittade förvirrat på mig och undrade vad jag höll på med. Jag ignorerade honom, sedan började jag skrika att mattan var smutsig, att duschen inte var ren, att barnen borde vara tysta och så vidare", berättar flickan på Reddit. "Han fortsatte att titta på mig medan min mamma och mina syskon skrattade. Min yngre bror pekade på mig och sa: Du gör som pappa. Jag fortsatte sedan att skrika för att få middag och sedan skällde jag ut min mamma för att hon inte hade lagat den i tid. Min pappa sa åt mig att sluta med en bestämd röst och frågade mig i en allvarlig ton vad jag höll på med. Jag vände mig mot honom och sa: Vad?! Kan inte en man få vila efter att ha arbetat alla dessa timmar?!" avslutade den unga kvinnan. Då måste pappan ha förstått vad som hände, eftersom det var meningen han själv yttrade nästan varje dag. Dottern avbröt sin "lek" och försökte förklara orsaken till sitt beteende för sin pappa. Pappan tog inte emot denna "läxa" som hans unga dotter gav honom särskilt väl och kände sig hånad och icke respekterad av sin familj. Flickan frågade därför människor på nätet om hon hade betett sig respektlöst mot sin pappa, men de flesta användarna stöttade henne.

Vad tycker du om saken?

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack