x
Hon blir modell vid 71-års ålder:…
En skådespelare med en förmögenhet på 714 miljoner dollar lever på bara 102 dollar i månaden och donerar resten till välgörenhet Han friar till sin flickvän med hjälp av dottern, men ringen ramlar i vattnet

Hon blir modell vid 71-års ålder: "Jag har bestämt mig för att sätta mig själv på prov trots min ålder"

22 September 2022 • Av sofia
554
Advertisement

Det finns många tjejer som drömmer, redan från en tidig ålder, om att komma in i modevärlden och följaktligen om att bli kända modeller. En önskan som vanligtvis uttrycks redan i unga år och som av den anledningen kommer att prägla – eller åtminstone nästan – hela livet för den som valt detta yrke.

Men världen är full av undantag, detta vet vi mycket väl, och även i det här fallet finns det ett mycket intressant sådant som rör en kvinna som bestämde sig för att börja gå på catwalken när många år av hennes liv redan hade passerat. Är du nyfiken på att veta mer om huvudpersonen i denna berättelse? Låt oss berätta hennes historia.


Genom att utmana de klassiska skönhetsnormerna som gör att man måste följa vissa regler och riktlinjer för att komma in i denna miljö, bestämde sig Rosa Saito för att bli modell när hon var 68 år. Ett mycket speciellt val, detta kan man inte förneka och man kan även tycka att det efter en viss ålder är ovanligt att besluta sig för att välja en liknande väg, men när man tittar på bilderna av denna vackra kvinna kan man bara undra varför hon inte har gjort detta tidigare och inte bara för en åldersfråga.

Rosa, som ursprungligen kommer från Araçatuba i São Paulo, visar stolt upp sitt leende, sitt flödande långa silverhår och underbara klänningar, och visar hur ålder bara är en aspekt kopplad till datum och tidens gång, men att vara ung i själen och att ha en brinnande livsvilja är något helt annat. Född med en kreativ anda och en ivrighet att uttrycka sig, har Rosa alltid visat att hon har en benägenhet för konst i alla dess former: "Jag visste att jag ville göra något kreativt, jag ville skapa och allt jag gör går i den här riktningen" - uppger hon.

Under sitt liv har Rosa dock inte alltid ägnat sig åt detta, utan var först en hängiven dotter, sedan fru och mamma till 3 barn, samt hade en stor passion för trädgårdsskötsel. Blommor, i synnerhet, och deras vård, är för henne ett sätt att meditera, hitta sig själv och må bra. Men varför, vid en viss tidpunkt, bestämde hon sig då för att ta sig in i modevärlden?

Det hela började av en slump: "Jag blev kontaktad av två proffs från en modebyrå, sedan av en fotograf, men jag kände mig inte redo och jag la det hela åt sidan - berättar kvinnan - Under ett år reflekterade jag över denna möjlighet och i slutändan bestämde jag mig för att ge efter och sätta mig själv på prov inom ett helt nytt område."

Advertisement

Så här började hennes lysande karriär som än idag fortsätter på bästa sätt och hon blir mer och mer vacker och strålande, det räcker med att titta på bilderna för att inse det.

Vi vill bara önska henne ett stort lycka till i framtiden och tacka henne för att hon påminde oss om att det inte finns någon rätt ålder för att göra saker. För att förverkliga dina drömmar behöver du bara arbeta hårt samt ha en god dos viljestyrka.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack